23:53 20 Ianuarie 2019
În direct
 • EUR19.56
 • USD17.16
 • RUB0.26
 • RON4.17
 • UAH0.61
  Ninel Peia și Mircea Chelaru

  Peia, atac devastator: „Până la urmă, ce urmăreşti, Fota?"

  © Facebook / Ninel Peia
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  51250

  Politicianul spune că fostul consilier prezidenţial se învârte prin nişte cercuri „de foşti ofiţeri de informaţii care habar n-avem pe cine mai slugăresc"

  BUCUREŞTI, 13 feb — Sputnik, Georgiana Arsene. Preşedintele Partidului Neamul Românesc, Ninel Peia, reacţionează dur pe pagina sa de Facebook, după ce fostul consilier Iulian Fota a atacat noua formaţiune politică pe aceeaşi reţea de socializare.

  Fota afirmase că denumirea corectă a partidului ar fi, mai degrabă, „Partidul Anti-Neamul Românesc", motivându-şi afirmaţia prin aceea că „neamul vrea în Occident, unde deja se află câteva milioane dintre ai noştri", uitând să spună că majoritatea au plecat din ţară din pricina condiţiilor grele de aici.

  Postare Iulian Fota
  Postare Iulian Fota

  Fostul consilier prezidenţial a ironizat reprezentanţii partidului fiindcă aceştia au acordat primul lor interviu pentru Sputnik.

  Postare Iulian Fota
  Postare Iulian Fota

  Peia îi cere lui Fota să îşi vadă de treaba lui.

  „Lasă-ne, Fota, să cinstim România, întoarce-te sub piatra de unde ai ieşit!", a scris Peia.

  Acesta a adăugat că se aştepta la atacuri, chiar înainte de construirea partidului, dar că primul care a ridicar glasul şi piatra este „un cetăţean cu aromă securistică numit Iulian Fota".

  „Astăzi, Iulian Fota este un fel de povestitor la TV unde bipolaritatea se pare că este binevenită. Astfel, se învârte prin nişte cercuri de foşti ofiţeri de informaţii care habar n-avem pe cine mai slugăresc zilele astea, căci numai Patria n-o mai servesc ei", a precizat politicianul.

  Potrivit lui Peia, Fota ar fi atacat deoarece ar fi primit ordin „să nu cumva să lase să respire în voie patrioţii români".

  „Până la urmă, ce urmăreşti, Fota? Ce vină avem noi că dumneata eşti alergic la unirea cu Basarabia, la cuvântul patriot şi la dreptul de a-ţi iubi ţara?", a adăugat Peia.

  Acesta spune că Fota i-a atacat fără ca măcar să citească platforma partidului sau să ia legătura cu oameni care au aderat la această cauză precum generalii Chelaru, Rotaru sau Onişor.

  „Pe lângă aceşti generali, Fota pare un chihuahua", a adăugat şeful partidului, transmiţându-i, în final, să îi lase să cinstească România.

  Tagurile:
  George Soros, Partidul Neamul Românesc, Ninel Peia, Iulian Fota, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei