18:25 16 Noiembrie 2018
În direct
 • EUR19.31
 • USD17.07
 • RUB0.26
 • RON4.14
 • UAH0.61
  Gabriela Firea și Silvia Radu

  Primarii municipiilor Bucureşti şi Chişinău, întâlnire promiţătoare în România

  © Photo: Primăria Municipiului Chișinău
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  7210

  Specialiştii români pun umărul la consolidarea şi renovarea Maternităţii nr 1 din Chișinău, despre aceasta a anunțat primarul municipiului București, Gabriela Firea

  BUCUREŞTI, 14 feb — Sputnik, Georgiana Arsene. „Semnez astăzi, împreună cu doamna primar interimar al Chişinăului, Silvia Radu, un Program de Cooperare între Bucureşti şi Chişinău în domeniile cultură, educaţie şi sănătate", a anunţat primarul Bucureştiului, Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook

  Cooperarea va viza mai multe domenii, printre care investiţiile sau consolidarea şi reconstrucţia unor obiective.

  Silvia Radu, primarul Chişinăului, a declarat că oamenii de afaceri români şi, în special, bucureşteni, de bună credinţă, sunt aşteptaţi în capitala Republicii Moldova.

  Aceasta i-a invitat „să îndrăznească să vină la Chişinău", spunând că au fost planificate proiecte nu numai în infrastructură, cât şi în dezvoltarea economică.

  La rândul său, Gabriela Firea a declarat că specialiştii români vor merge la Chişinău pentru a ajuta la consolidarea şi reconstrucţia a două obiective. Şi anume, Maternitatea nr.1 şi Liceul „Mihai Eminescu".

  „În perioada următoare, specialiştii din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti vor merge la Chişinău pentru perfectarea acestor programe", a precizat primarul general al Municipiului Bucureşti.

  În data de 6 martie, primarul general al Municipiului Bucureşti se va afla la Chişinău, la invitaţia omologlui său.

  Tagurile:
  Maternitatea Nr.1, Gabriela Firea, Silvia Radu, București
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei