00:12 17 Decembrie 2018
În direct
 • EUR19.65
 • USD17.27
 • RUB0.26
 • RON4.22
 • UAH0.62
  Ionel Dancă

  Halucinant! Dancă, PNL: „Gabriela Firea şi Carmen Dan trebuie să răspundă”

  © Facebook / Ionel Dancă
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  119610

  Liberalii, mesaj şocant pe Facebook. Aceştia acuză organizarea Congresului. Ce spun despre închiderea circulaţiei rutiere

  BUCUREŞTI, 10 mart — Sputnik, Georgiana Arsene. Mesaj de-a dreptul incredibil postat de purtătorul de cuvânt al Partidului Naţional Liberal, Ionel Dancă, pe pagina sa de Facebook. Acesta susţine că PSD a organizat un congres militarizat, folosindu-se de Poliţia Locală şi de Jandarmerie, în scopul intimidării cetăţenilor nemulţumiţi de guvernarea pesedistă.

  El scrie, în postarea sa, că „săltarea oamenilor de pe stradă, închiderea circulaţiei rutiere, blocarea parcurilor şi a spaţiilor publice, interzicerea mişcării libere a cetăţenilor pe trotuarele din jurul Sălii Palatului unde se desfăşoară Congresul PSD ne arată că asistăm la instaurarea unui stat poliţienesc opresiv îndreptat împotriva cetăţenilor".

  Mai mult, acesta susţine că Primarul General al municipiului Bucureşti, Gabriela Firea, precum şi ministrul de Interne, Carmen Dan, trebuie să dea explicaţii pentru excesele de zel de care au dat dovadă organele de ordine publică şi, mai mult, dacă au permis reprimarea protestelor, „trebuie să-şi dea demisia".

  Reamintim că, în această dimineaţă, trei protestatari au fost conduşi la secţia de poliţie pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

  Tematic

  Pleșoianu, lecție pentru politicieni - mesaj mai important decât Congresul PSD
  Alertă: Scădere dramatică a PSD, confirmată de un lider de prim rang
  Succes incredibil al lui Tudorel Toader, a reușit acolo unde au eșuat PSD+ALDE!
  Pleșoianu, fără șanse în conducerea PSD? Mesaj de excepție pentru partid
  Îl trădează PSD (iar) pe Năstase? Ce a uitat Claudiu Manda să întrebe...
  Tagurile:
  Jandarmerie, poliția, Congresul extraordinar al PSD, PNL, Ionel Dancă, Carmen Dan, Gabriela Firea, București
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei