07:51 16 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.52
 • USD18.18
 • RUB0.28
 • RON4.35
 • UAH0.69
  Eugen Tomac și Elena Băsescu

  Şocant! Deputatul PMP Eugen Tomac vede sfârşitul PSD şi îl deplânge pe Năstase

  © Facebook / Eugen Tomac
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  26421

  Acesta susţine că totul este doar o luptă pentru putere între găştile socialiste. Ce se întâmplă cu Guvernul.

  BUCUREŞTI, 10 mart — Sputnik, Georgiana Arsene. Deputatul Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, scrie, pe pagina sa de Facebook, un mesaj extrem de alambicat despre Congresul de astăzi al Partidului Social Democrat.

  Tomac spune că PSD reprezintă „tot ce e mai rău în politică" şi, din acest motiv, asistăm la o nouă luptă pentru putere între găştile socialiste. Mai mult, el afirmă că întotdeauna cei din PSD au folosit „cele mai murdare metode pentru a-şi regla conturile în stil mafiot" şi îi deplânge pe Adrian Năstase, Mircea Geoană şi Victor Ponta, victime, în opinia sa, ale pesediştilor.

  „Ei (cei din PSD, nota Georgiana Arsene) l-au scos din politică pe Adrian Năstase, ei l-au exclus pe Geoană, l-au umilit pe Ponta şi acum se pregătesc pentru trimiterea lui Dragnea pentru totdeauna în Fortaleza", scrie Tomac.

  În opinia deputatului PMP, motivul organizării acestui Congres de Dragnea este ca acesta să înlăture orice urmă de opoziţie internă, dar şi ca să îşi pregătească lista de favoriţi pentru europarlamentare şi chiar o iminentă candidatură la Cotroceni.

  Guvernul, mai spune Tomac, este compromis, Parlamentul a devenit o anexă a Consiliului Judeţean Teleorman, iar PSD va deveni doar un ONG care promovează cultul unui mic dictator.

  Tematic

  Pleșoianu, lecție pentru politicieni - mesaj mai important decât Congresul PSD
  Alertă: Scădere dramatică a PSD, confirmată de un lider de prim rang
  Succes incredibil al lui Tudorel Toader, a reușit acolo unde au eșuat PSD+ALDE!
  Pleșoianu, fără șanse în conducerea PSD? Mesaj de excepție pentru partid
  Îl trădează PSD (iar) pe Năstase? Ce a uitat Claudiu Manda să întrebe...
  Tagurile:
  Facebook, Congresul extraordinar al PSD, PMP, PSD, Eugen Tomac, Liviu Dragnea, Victor Ponta, Mircea Geoană, Adrian Năstase, București
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei