22:31 14 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.28
 • USD17.32
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.74
  Liviu Dragnea

  Exploziv! „DNA deţine înregistrări catastrofale pentru Liviu Dragnea”

  © AFP 2019 / DANIEL MIHAILESCU
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  135655

  Un fost deputat PMP spune că, prin ceea ce a făcut la Congres, Liviu Dragnea „şi-a pus o ţintă pe piept”. Ce soartă îi prevede liderului PSD.

  BUCUREŞTI, 11 mart — Sputnik, Georgiana Arsene. Statul Paralel i-a întins o capcană lui Liviu Dragnea şi Partidului Social Democrat, este de părere fostul deputat al Partidului Mişcarea Populară, Gelu Vişan. Acesta spune că, în situaţia în care şeful PSD va fi condamnat, întregul partid se prăbuşeşte o dată cu el.

  Într-o postare de pe pagina sa de Facebook, Vişan scrie că Direcţia Naţională Anticorupţie are înregistrări catastrofale pentru PSD.

  „DNA deţine înregistrări catastrofale pentru Liviu Dragnea şi mai mulţi lideri PSD în afacerea Tel-Drum. Dacă DNA va da drumul la acele înregistrări, soarta lui Dragnea şi a PSD este pecetluită", a scris Vişan.

  Acesta îi reproşează liderului PSD că nu a jucat inteligennt la Congres şi anume că nu a delegat o parte din putere, doar pentru a diminua presiunea existentă asupra sa. În felul acesta, Dragnea „şi-a pus o ţintă pe piept".

  Se pare că soarta lui Dragnea este deja trasată, Vişan dând ca probabilă condamnarea acestuia. Ca un castel din cărţi de joc, o dată cu căderea liderului, întreg partidul se va prăbuşi, coaliţia PSD-ALDE va pierde puterea în favoarea, cel mai posibil, a unui guvern de uniune naţională sau a unuia tehnocrat II.

  Vişan spune că nici Iohannis şi nici Kovesi nu vor rata această oportunitate politică, iar Dragnea va avea soarta lui Victor Ponta, unica diferenţă fiind că liderul PSD va trage şi partidul după el.

  Tematic

  Congresul PSD – cel mai important eveniment politic al ultimilor 15 ani
  Pleșoianu, fără șanse în conducerea PSD? Mesaj de excepție pentru partid
  Tagurile:
  afacerea Tel-Drum, înregistrări, Facebook, DNA, Partidului Mişcarea Populară, PMP, Gelu Vişan, Liviu Dragnea, România


  Știrile Zilei