03:16 21 Iulie 2019
În direct
 • EUR19.75
 • USD17.62
 • RUB0.28
 • RON4.17
 • UAH0.68
  Daniel Dragomir

  Dragomir: „Daţi copiilor mei tabletele şi calculatoarele cu jocuri înapoi”

  © Facebook / Daniel Dragomir
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  25440

  Fostul ofiţer SRI, întrebări incomode pentru şeful DIICOT. Ce a făcut astăzi Daniel Horodniceanu la televiziunea naţională

  BUCUREŞTI, 11 mart — Sputnik, Georgiana Arsene. Statul paralel, dosarul Black Cube, fostul şef al DIICOT şi multe întrebări care îşi aşteaptă răspunsul. Un cocktail exploziv, având în vedere că omul care pune întrebările este fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir.

  Acesta acuză faptul că şeful DIICOT a fost astăzi prezent într-o emisiune de la televiziunea de stat şi a făcut afirmaţii denigratoare la adresa lui Dragomir.

  „A afirmat că sunt un „inculpat, un personaj deja condamnat într-un alt dosar al DNA. Ar trebui să ştie, ca procuror şef, că acel dosar se află în apel şi orice român este nevinovat până la o hotărâre definitivă a instanţei", a scris Dragimir pe pagina sa de Facebook

  De asemenea, el se întreabă ce treabă are şeful DIICOT cu un dosar al DNA şi dacă Horodniceanu ascultă în continuare de ordinele lui Kovesi.

  Dragomir îl sfătuieşte să vadă mai bine ce face cu zecile de dosare în care, spune fostul ofiţer SRI, a arestat oameni pe care instanţa îi declarase nevinovaţi.

  „Cum se face că dosarul său de la DNA a fost clasat după ce m-a arestat? Este vreo legătură?" întrebă Dragomir, care spune că revine cu cererea sa de un an şi jumătate. Şi anume, în cazul în care Horodniceanu deţine probe, să trimită dosarul în judecată, iar în caz contrar să stea acasă.

  „Staţi acasă şi răspundeţi la cererile depuse de un an şi jumătate: daţi copiilor mei tabletele şi calculatoarele cu jocuri înapoi", a precizat Dragomir, care face o afirmaţie extrem de gravă. Şi anume că, sub conducerea lui Horodniceanu, DIICOT s-a implicat în lupta politică, a arestat oameni nevinovaţi şi a răspuns la comenzile lui Kovesi şi ale Statului Paralel.

  Tematic

  Dragomir acuză: „Un text care e scris de oricine, dar nu de Gabi Oprea"
  Dragomir nu se lasă: „Dreptate până la capăt pentru toţi. Dumbravă la brutărie”
  Dragomir “Doar dacă DNA nu are puterea magică de a prevedea viitorul”
  Dragomir: Până la ora 18.00 am încredere în domnul Tudorel Toader
  Avertisment șocant al colonelului Dragomir: “În șapte zile vor șerge urmele”
  Exclusiv! Daniel Dragomir, chemat mâine la DIICOT!
  Colonelul Dragomir, argumente serioase despre "ținta vie" - fiul lui Dragnea
  Colonelul Dragomir îl face praf pe Victor Ponta
  Tagurile:
  Black Cube, DNA, DIICOT, Daniel Horodniceanu, Daniel Dragomir, România


  Știrile Zilei