09:50 19 Decembrie 2018
În direct
 • EUR19.72
 • USD17.31
 • RUB0.26
 • RON4.24
 • UAH0.62
  Liviu Pleșoianu

  Liviu Pleșoianu îl face praf de Oreste Teodorescu

  © Facebook / Liviu Pleșoianu
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  2601103

  Liviu Pleșoianu are o reacție extrem de dură la adresa unui dintre cei mai vehemenți și necontrolați adversari ai PSD - "un frustrat plin de ură".

  BUCUREȘTI, 12 mart — Sputnik, Evan Răutu. "Foarte mulți dintre cei aproape 4.000 de oameni care au participat la Congresul de astăzi m-au abordat felicitându-mă și invitându-mă în orașele lor", a scrie Liviu Pleșoianu după Congresul PSD.

  Voi merge, a declarat ferm deputatul. Neluat încă în conducerea partidului, Pleșoianu nu a protestat, dimpotrivă a lansat mesaje prin care și-a declarat din nou crezul: nu funcții, ci politica Adevărului. Dar, asta nu înseamnă că tânărul deputat va tăcea dacă nu se vor îndeplini promisiunile.

  "Dacă unii ignoră mesajele pe care le transmit, inclusiv cele referitoare la "Proiectul de Țară", atunci voi începe să merg prin… țară", a declarat Pleșoinau. "Cred că am fost prea rezervat până acum, dintr-o modestie care uneori poate deveni păguboasă".

  În acest sens, Pleșoianu transmite și un mesaj celor care îl desconsideră — sau au interpretează greșit disciplina de care a dat dovadă.

  "Începând de azi însă se va vedea altă față a mea — aviz celor care au impresia că, ignorându-mă, mă pot scoate în afara jocului…", a punctat deputatul.

  Liviu Pleșoianu își ia în serios calitatea de luptător al PSD, reacționând la unul dintre cele mai virulente atacuri, lansate de controversatul Oreste Teodorescu.

  "Ciuma roșie zici, nazist scelerat?", vine replica dură a lui Liviu Pleșoianu. "Tu faci "tabere de meditație", apucatule?!?"

  Apoi, Pleșoianu îi aruncă în față lui Oreste contradicția dintre ocupația sa "ezoterică" și comportamentul său virulent demonstrate atât la televizor, cât și în public, de multe ori.

  "Tu, nepoțelul lui Goebbels, le vorbești altora despre… "spirit"?", îl întreabă Pleșoianu pe Oreste. "Ești doar un frustrat plin de ură, un Apostol al URII VIDE. Și nu, nu ești "esoteric". Eşti doar #ISTERIC".

  Ca o concluzie, dar și ca un răspuns la nemulțumirea multora față de ceea ce se întâmplă în PSD, Liviu Pleșoianu scrie o frază interesantă: "Oricât de multe păcate ar avea PSD-ul, să nu uităm niciodată ce e… dincolo!". 

  Tematic

  Pleșoianu, lecție pentru politicieni - mesaj mai important decât Congresul PSD
  Pieleanu, atac la candidatura lui Pleșoianu la președinție - doar o coincidență?
  Nou atac al "Sistemului" la Pleșoianu, Codrin, Șerban Nicolae și Gabi Firea
  Pleșoianu, fără șanse în conducerea PSD? Mesaj de excepție pentru partid
  Avertizare de vreme severă în UK. „Plecaţi acasă acum, sau veţi rămâne blocaţi!"
  Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu îl fac praf pe Iohannis și bilanțul DNA
  Pleșoianu, reacție dură și acuzație foarte gravă la adresa lui Klemm
  Ingrid Mocanu: "Viorica Dăncilă îi dă un pumn în bot şi unul în plex!"
  Tagurile:
  Congresul PSD, PSD, Oreste Teodorescu, Liviu Pleșoianu
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei