04:42 12 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.21
 • USD17.34
 • RUB0.27
 • RON4.02
 • UAH0.74
  Mircea Hava

  Un greu din PNL, cercetat de Parchet. A fost sesizată şi DNA

  © Photo : FB Mircea Hava
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  21220

  Mircea Hava spune că nu ştie nimic, Ministerul de Interne arată altceva. De ce a intrat DNA pe fir.

  BUCUREŞTI, 15 mart — Sputnik, Georgiana Arsene. Partidul Naţional Liberal este iar în mijlocul unui scandal, după ce organele competente au început să ancheteze achiziţionarea unui autoturism german Volskwagen Touareg, pentru Poliţia din Alba Iulia şi care se pare că ar fi folosit de fiul primarului, în interes personal.

  Deputatul social democrat Ioan Dîrzu a făcut o sesizare, în data de 6 februarie, către Ministerul de Interne, pentru a vedea de ce utilizează primarul de Alba o maşină a Poliţiei Locale în interes personal.

  Rezultatele alegerilor
  © Sputnik / Алексей Куденко

  Răspunsul Ministerului de Interne este foarte interesant. Reprezentanţii instituţiei precizează că referitor la aspectele sesizate de către deputatul PSD, a fost înregistrat un dosar penal la nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, iar procurorul de caz urmează să dispună măsurile care se impun, potrivit competenţei.

  Mai mult, se menţionează şi că întrebarea deputatului „a fost supusă analizei şi Direcţiei Generale Anticorupţie in cadrul Ministerului Afacerilor Interne, care a înaintat materialul în discuţie Direcţiei Naţionale Anticorupţie, spre competentă soluţionare".

  La rândul său, Hava declarăc că nu ştie nimic nici de vreun dosar, nici de vreo cercetare pentru ă, spune acesta, de ani de zile mulţi au înercat să îi facă plângeri. Acesta a precizat că maşina care face obiectul discuţiei aparţine Poliţiei Locale, care este în subordinea Primăriei, „deci este o maşină a populaţiei, a cetăţenilor".

  „Este a nu ştiu câta plângere a domnului Dîrzu. Probabil, dacă este un dosar, în final voi afla şi eu. Nu-mi fac griji, pentru că mă ştiu nevinovat", a declarat acesta, potrivit ştiripesurse.ro.

  Tematic

  Vezi noii primari ai reşedinţelor de judeţ
  Orban : Fiecare lider PNL să dea cu parul în PSD-iști
  Un personaj de la PNL, acuzat că „mănâncă" bani. Zamfir cere demisia
  Senator PNL,stupefiat: „Iartă-i, Doamne, chiar dacă..."
  Băsescu, „mărul discordiei" din PNL
  Deputat PNL: România nu trebuie să stea la remorca lui Macron
  Ingrid Mocanu, atac dur la Tudorel Toader - "Ajunge PNL la putere"
  Tagurile:
  acuzații, Primarul de Alba, MAI, PNL, DNA, Mircea Hava, România


  Știrile Zilei