04:45 12 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.21
 • USD17.34
 • RUB0.27
 • RON4.02
 • UAH0.74
  Traian Băsescu

  Băsescu, tot mai singur: 150 de oameni l-au abandonat ieri

  © Photo : Facebook / Traian Băsescu
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  107530

  Structura Partidului Mişcarea Populară scârţâie din temelii. Zvonurile privind plecările din formaţiune se adeveresc. Unde se duc membrii.

  BUCUREŞTI, 28 mart — Sputnik, Georgiana Arsene. Nu a trecut mult timp de când în mediul online au apărut informaţii privitoare la mişcări masive de trupe din Partidul Mişcarea Populară.

  Ieri, însă, acestea s-au materializat, culmea! La Cluj, acolo unde, la cârma oraşului se află nimeni altul decât Emil Boc, omul care i-a fost cel mai fidel lui Traian Băsescu.

  Peste 150 de membri PMP din judeţul Cluj s-au înscris în Partidul Naţional Liberal, printre aceştia figurând un fost consilier judeţean, dar şi liderii unor filiale orăşeneşti şi municipale, informează Ziare.com.

  Este vorba despre fostul preşedinte şi consilier judeţean PMP Rareş Rusu, alături de preşedintele Organizaţiei Câmpia Turzii şi fost secretar general al judeţului, Marian Morar, de preşedintele organizaţiei Dej, Sebastian Lazin, de preşedintele organizaţiei Huedin, Călin Pavel, împreună cu, aşa cum afirmam anterior, cei peste 150 de membri de partid.

  Într-un comunicat de presă, aceştia arată că nu au stat degeaba pe lângă Băsescu şi au învăţat cum să se descurce în apele tulburi ale politicii.

  „În acest moment PNL este cel mai puternic partid de opoziţie de pe eşichierul politic românesc şi cel mai important adversar al coaliţiei de guvernare PSD-ALDE", susţin politicienii.

  Tematic

  Declaraţie-şoc! Mircea Băsescu: „Până atunci, Kovesi ne termină pe toţi"
  Ponta îi denunță pe Băsescu, Iohannis și Macovei - aduce precizări importante
  Epoca Băsescu: SRI dădea siguranța națională pe ținte politice
  Cutremur în SRI: Fota, „creierul" lui Băsescu, și politicieni de prim rang implicați
  Viaţă grea! Traian Băsescu „ţine casa", soţia sa...
  Tagurile:
  Părăsit, membri, PMP, Traian Băsescu, Cluj


  Știrile Zilei