02:01 21 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.46
 • USD17.55
 • RUB0.29
 • RON4.07
 • UAH0.72
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  27801

  Motivul îl reprezintă Ziua Păcălelilor. Reacţiile internauţilor au fost de nepreţuit. Ce le-au transmis aceştia reprezentanţilor SRI.

  BUCUREŞTI, 1 apr — Sputnik, Georgiana Arsene. Serviciul Român de Informaţii este la curent cu semnificaţia zilei de 1 aprilie. Şi anume, s-a gândit să nu lase nemarcat momentul, aşa că a lăsat pe pagina de socializare de pe Facebook un mesaj care, în loc să distreze, mai degrabă dă fiori.

  Sub hashtag 1 aprilie, reprezentanţii Serviciului Român de Informaţii au scris mesajul „Stai cam mult pe telefon".

  Internauţii au fost pe fază şi le-au răspuns ironic celor de la SRI.

  „Eu, când aprind telefonul dimineaţa, în loc de logo-ul de la Apple, îmi apare cel de la SRI", a scris un comentator, în timp ce altul a spus că aşa nu se mai poate şi că trebuie să se organizeze cu timpul. Şi anume, angajaţii SRI să stea dimineaţa pe telefonul său, iar el, seara.

  „Mi-ar plăcea, totuşi, să interveniţi din când în când mai ales în dialogurile conflictuale. Toţi avem nevoie de o a treia părere", le-a transmis altcineva.

  Gluma celor de la SRI este plasată în cel mai nepotrivit moment, dacă ne gândim numai la scandalul legat de interceptările dinaintea şi din timpul campaniei prezidenţiale din 2014, dar şi de anchetele jurnalistice pe subiect. Să nu uităm nici de mandatele de interceptare  emise pe siguranţă naţională, cărora le-a căzut victimă chiar jurnalistul Dan Andronic, mandat semnat chiar de Alina Bica.

  Stai cam mult pe telefon - gluma SRI pe Facebook
  Stai cam mult pe telefon - gluma SRI pe Facebook

   

  Tematic

  “E fals?!” Protocolul SRI – Parchetul General, dat peste cap de minim 6 detalii
  „Toţi ofiţerii SRI care şi-au vândut ţara trebuie deferiţi justiţiei militare”
  Știrea zilei: Protocolul SRI - Parchet va fi desecretizat AZI, există însă o problemă


  Știrile Zilei