02:37 16 Octombrie 2018
În direct
 • EUR19.70
 • USD16.99
 • RUB0.26
 • RON4.22
 • UAH0.61
  Sorin Roșca Stănescu

  Roşca Stănescu amenință - "Public fotografii şi documente!"

  © Photo: Bzi.ro
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  5002153

  Soția lui Florian Coldea apare în documente, dar sunt și poze cu magistrați și ofițeri SRI - "vor răsturna scandalul protocoalelor SRI"

  BUCUREȘTI, 4 apr — Sputnik, Evan Răutu. Scandalul protocoalelor ar putea căpăta o altă turnură, anunță unul dintre cei mai apreciați jurnaliști români, Sorin Roşca Stănescu. Aceste susţine că va publica documente şi chiar şi fotografii care "vor răsturna scandalul protocoalelor SRI".

  Fotografiile, realizate în 2014, ar implica magistrați — procurori şi judecători — dar și ofițeri SRI. Acesta pentru că ar fi vorba de şcoli de vară organizate de SRI.

  "Mâine public fotografii şi documente în care dovedesc că au existat tabere de instruire pentru procurori şi judecători", a declarat Roșca Stănescu la RTV. "Aceste tabere de instruire erau făcute în baza protocoalelor şi erau instruiţi cum să procedeze în baza acestor protocoale".

  Dar, Sorin Roşca Stănescu anunță că va scoate la iveală şi un document din care reise și… implicarea soţiei generalului Florian Coldea în aceste şcoli de vară.

  "Public şi un facsimil prin care arăt că doamna Coldea a încasat 11.000 de euro din aceste instruiri", a declarat SRS. "O să vedeţi vicepreşedinte ÎCCJ participând la aceste instruiri făcute de ofiţerii SRI".

  Cine să mai facă justiţie în condiţiile astea, întrabă celebrul journalist. "În taberele de vara, SRI instruia judecători şi procurori cum să execute oameni", a declarat Sorin Roşca Stănescu la România TV.

  Tematic

  Ciutacu și Andronic - scandalul "Protocolul" se mută, "rachete" contra Ambasadei
  "Dosarul Revoluţiei", scos în faţă ca să ascundă discuţiile despre Protocoale
  Există un protocol DNA-Ministerul Sănătății? Implicarea Statului Paralel
  “E fals?!” Protocolul SRI – Parchetul General, dat peste cap de minim 6 detalii
  Tagurile:
  publicare, anunț, documente, Sorin Roșca Stănescu, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei