15:55 17 Octombrie 2018
În direct
 • EUR19.65
 • USD16.97
 • RUB0.26
 • RON4.21
 • UAH0.61
  Laura Vicol

  Avocată celebră: „Obosesc când vorbesc, a mai rămas extrem de puţin”

  © Facebook / Laura Vicol
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  213233

  Laura Vicol, cunoscută pentru poziţiile sale ferme cu privire la abuzurile făcute de Direcţia Naţională Anticorupţie, se pregăteşte de un eveniment major în familie. Despre ce este vorba

  BUCUREŞTI, 9 apr — Sputnik, Georgiana Arsene. O cunoaşte toată ţara de la televizor. S-a făcut remarcată prin felul direct de a spune lucrurilor pe nume. Şi totuşi, postările sale de pe Facebook reuşesc să surprindă de fiecare dată.

  Avocata Laura Vicol spune că are o dorinţă pe care şi-o va împlini altădată. Şi anume, să bea un aperol la 30 de grade, pe malul mării.

  Nu vă gândiţi că motivul îl constituie vreo decizie a şefei DNA în ceea ce o priveşte, ci un fericit eveniment care se va întâmpla în curând: Laura Vicol va deveni mamă pentru a treia oară. Din acest motiv, ea este nevoită să îşi petreacă marea parte a timpului în casă.

  „Nu vă mai spun că mă mişc în reluare şi obosesc când vorbesc, a mai rămas extrem de puţin şi o să fiu fericită la puterea a treia, aşa că toate astea vor rămâne în urmă. În rest, singura parte aiurea când stai numai în casă e că ţi-e foame tot timpul", a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.

   

  Tematic

  Laura Vicol: „În ţara mea nimic nu mai este în regulă"
  Laura Vicol: „Mi s-a spus să am grijă cum îmi duc copiii acasă”
  Laura Vicol: „Suntem toţi nişte idioţi, pentru că…”
  Laura Vicol cere desfiinţarea DNA! Atac dur la Kovesi!
  Laura Vicol, avocata Alinei Bica, atac dur la conducerea UNBR
  Tagurile:
  copil, Gravidă, Însărcinată, Direcția Națională Anticorupție, Laura Vicol, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei