12:54 22 Noiembrie 2018
În direct
 • EUR19.54
 • USD17.14
 • RUB0.26
 • RON4.19
 • UAH0.62
  Manifestație de protest

  „A venit vremea să mărturisim credinţa noastră de a fi liberi şi stăpâni"

  © Photo: Facebook/Daniel Gheorghe
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  16430

  Deputatul liberal Daniel Gheorghe, mesaj dur faţă de proiectele politice care apar şi face un apel la recâştigarea libertăţii pe pământul patriei. Ce spune despre acţiunea politică a fostului premier Dacian Cioloş.

  BUCUREŞTI, 10 apr — Sputnik, Georgiana Arsene. „Resping categoric punerea României drept preş în faţa oricărei entităţi din afară şi subordonarea interesului său naţional agendei globaliste nivelatoare". Iată care este mesajul pe care deputatul Partidului Naţional Liberal, Daniel Gheorghe, îl trimite, astăzi, tuturor românilor, îndemnându-i să se întoarcă la ceea ce reprezintă cu adevărat esenţa neamului nostru.

  Gheorghe spune că România anului 2018 nu poate să meargă înainte cu „stat de drepţi". Trebuie observat jocul de cuvinte. România nu poate merge înainte nu cu „statul de drept", cel atât de vehiculat şi invocat, ci cu „stat de drepţi", arâtând că ţara noastră nu ia propriile decizii, ci se supune.

  „Nu ne mai băgaţi pe gât că proiecte politice precum cel al ex-premierului Cioloş ar reprezenta „dreapta românească!" Dreapta românească autentică este cea a identităţii naţionale şi a libertăţii economice", a scris acesta pe pagina sa de Facebook, adăugând că nu poate fi vorba despre un curent autentic de dreapta dacă avem redistribuire egalitaristă şi ruptură de rădăcinile creştine ale societăţii româneşti.

  Motiv pentru care, acesta face un apel la mărturisirea credinţei noastre de a fi liberi şi stăpâni pe pământul nostru românesc, de a putea avea drept ideal şi obiectiv pragmatic pe termen lung un proiect de ţară puternică pusă în slujba românilor.

  Tematic

  "PNL - sucursală BNR, USR și MRI - sucursale SRI"
  Cazul Zamfir: PNL joacă pe cartea băncilor
  În anii 90 Petre Roman făcea furori printre femei, astazi nici PNL nu îl mai vrea
  Dacian Cioloș, acuzat de furt: vom face uz de toate mijloacele legale
  Comentator politic: „Proiectul Cioloș a fost unul ratat și antinațional"
  Tagurile:
  subordonare interes național, proiecte politice, respingere, PNL, Daniel Gheorghe, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei