10:48 15 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.28
 • USD17.32
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.74
  Traian Băsescu

  Fostul consilier Sebastian Lăzărioiu, apărare neaşteptată pentru Băsescu

  © AFP 2019 / THIERRY CHARLIER
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  16101

  Acesta face o comparaţie fără temei între procesul fondatorului celebrei reţele de socializare şi seara turului doi al alegerilor prezidenţiale din România anului 2009. Ce spune fostul consilier prezidenţial.

  BUCUREŞTI, 11 apr — Sputnik, Georgiana Arsene. Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, cunoscut publicului larg mai mult datorită „profeţiilor" sale politice care nu s-au îndeplinit, scrie, pe pagina sa de Facebook, câteva rânduri despre procesul în care este implicat preşeddintele reţelei de socializare pe care primul o foloseşte.

  Că îşi spune părerea despre proces e una şi e liber să o facă. La fel cum nu îi îngrădeşte nimeni imaginaţia, care, din câte se vede, este bogată. Foarte bogată.

  În fine, ca să nu mai ţin cititorii în suspans: Lăzăroiu compară procesul lui Mark Zuckerberg, care a participat la audieri în Congresul SUA cu scandalul „sufrageria" din România, în care sunt implicate nume sonore, precum şefa DNA Laura Codruţa Kovesi.

  „O comisie a Congresului SUA a părut total dezinteresată de ce s-a întâmplat cândva într-o cameră de cămin. La noi s-a făcut o comisie parlamentară dedicată aflării unor întâmplări dintr-o sufragerie", a scris Lăzăroiu.

  Important este un alt aspect: şi anume, faptul că Lăzăroiu ia în derâdere scandalul alegerilor din 2009, în care fostul său şef a ieşit câştigător. Să fie o încercare de spălare a imaginii băsesciene de către Lăzăroiu?

  O comisie a Congresului SUA a părut total dezinteresată de ce s-a întâmplat cândva într-o cameră de cămin. La noi s-a făcut o comisie parlamentară dedicată aflării unor întâmplări dintr-o sufragerie. 

  Tagurile:
  Traian Băsescu


  Știrile Zilei