12:09 14 Decembrie 2018
În direct
 • EUR19.65
 • USD17.27
 • RUB0.26
 • RON4.22
 • UAH0.62
  Bogdan Rareș

  Rareş Bogdan: "Să înceapă jocul! Să-şi rupă cămăşile"

  © Photo: Facebook / Bogdan Rareș
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Scandalul în jurul Laurei Kodruța Kovesi (40)
  144005

  Reacţii de-a dreptul incredibile după anunţul făcut de preşedintele Iohannis privind revocarea şefei DNA. Ce îi cere PNL ministrului Justiţiei

  BUCUREŞTI, 16 apr — Sputnik, Georgiana Arsene. Laura Codruţa Koveşi, şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie, va rămâne în funcţie. Şi aceasta ca urmare a faptului că preşedintele a decis să nu dea curs solicitării înaintate de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, privind revocarea lui Kovesi. 


  Anunţul a împărţit din nou România în tabere. Reacţiile emoţionale nu au întârziat să apară.

  Cunoscutul realizator de televiziune, Rareş Bogdan, a scris, pe pagina sa de Facebook, că „penalii nu puteau să primească satisfacţie, nici nu vor primi" şi a ironizat puternic pe cei care nu sunt de acord cu decizia lui Iohannis.

  „Să înceapă jocul! Să-şi rupă cămăşile! Să înceapă dansul! Sper că n-a făcut nimeni apoplexie, ar fi păcat", le-a transmis acesta celor care nu sunt de acord cu decizia lui Iohannis.

  Purtătorul de cuvânt al Partidului Naţional Liberal, Ionel Dancă, este de părere că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, trebuia să îşi dea demult demisia, numai că acesta „continuă să se facă de râs şi anunţă că va contesta la CCR decizia Preşedintelui României de a refuza revocarea procurorului şef al DNA". 

  Prin decizia sa, Iohannis a reuşit din nou să împartă România în două. Interesant este, însă, un alt aspect. Şi anume, dacă ne uităm la reacţiile apărute în spaţiul public observăm cu uşurinţă că oameni care au contestat-o până acum pe Laura Codruţa Kovesi nu au exprimat, până acum, nici un punct de vedere, după ce au aflat că acesta nu a fost revocată din funcţie.

  Тема:
  Scandalul în jurul Laurei Kodruța Kovesi (40)

  Tematic

  Cristoiu, declarație surpriză - revocarea Laurei Kovesi, de ce se teme Iohannis
  Toader a decis - poate merge până la capăt cu revocarea lui Kovesi
  Roșca Stănescu își întărește informația: "Iohannis o revocă pe Kovesi"
  Dăncilă a vorbit la Chișinău despre revocarea lui Kovesi și raportul lui Toader
  Tagurile:
  reacție, refuz revocare, Laura Codruţa Kovesi, Klaus Iohannis, Rareş Bogdan, românia
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei