00:44 14 Noiembrie 2018
În direct
 • EUR19.16
 • USD17.03
 • RUB0.25
 • RON4.11
 • UAH0.61
  Manuela Florina Hărăbor

  Dăncilă își ia consilier pe probleme de autism - o superbă actriţă româncă

  © Facebook / Manuela Florina Hărăbor
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  120 0 0

  Manuela Hărăbor va încerca să ajute la soluţionarea problemelor persoanelor cu autism.

  BUCUREŞTI, 10 mai — Sputnik, Georgiana Arsene. Aseară, a fost publicată, în Monitorul Oficial al României, partea I, numărul 399, decizia cu numărul 194, prin care artista Manuela Hărăbor a primit calitatea de consilier onorific al primului ministru.

  Potrivit actului normativ la care s-a făcut referire, activitatea sa nu este remunerată.

  Decizia a fost semnată de premierul Viorica Vasilica Dăncilă şi contrasemnată de Secretarul general al Guvernului, Ioana-Andreea Lambru, informează Agerpres.

  Contactată de corespondentul Sputnik, frumoasa actriţă a precizat care va fi rolul său.

  „Am fost numită consilier pe problemele persoanelor cu autism pentru a încerca să ajut la soluţionarea problemelor aduse la cunoştinţa guvernului în urmă cu două luni. Sunt consilier onorific. Neremunerată. E important să se ştie lucrul acesta. Fac ceea ce am făcut de ani de zile, doar că acum am şi sprijinul guvernului", a declarat Manuela Hărăbor.

  Menţionăm că actriţa este mama unui copil diagnosticat cu autism, pentru care a luptat foarte mult să beneficieze de terapie la un mod profesionist.

  În luna februarie, aceasta s-a întâlnit cu premierul Dăncilă, după declaraţia contrversată făcută de oficialul român potrivit căreia unuii europarlamentari sunt autişti. Atunci, Ana Dragu, Preşedintele Asociaţiei Autism Europa Bistriţa a propus două variante alternative de decontare a serviciilor psihologice.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei