19:00 22 Ianuarie 2019
În direct
 • EUR19.48
 • USD17.14
 • RUB0.26
 • RON4.13
 • UAH0.61
  Daniel Dragomir

  Dragomir îl face KO pe Tăpălagă: „Infractor care a intrat fără autorizaţie în..."

  © Facebook / Daniel Dragomir
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  105830

  Fostul ofiţer SRI, reacţie dură după ce „site-ul statului paralel" a comentat poziţia lui Dragomir faţă de propunerea ministrului Justiţiei la şefia DIICOT.

  BUCUREŞTI, 15 mai — Sputnik, Georgiana Arsene. Ieşire mai dură ca niciodată a lui Daniel Dragomir faţă de mai vechiul său „prieten" din media, jurnalistul Dan Tăpălagă.

  Sub titlul „Turnători din toate ţările, uniţi-vă!", Dragomir scrie un comentariu la un articol care îl pune la zid pentru simplul fapt că a avut un comentariu apreciativ faţă de propunerea lui Tudorel Toader pentru şefia DIICOT în persoana lui Felix Bănilă.

  „Site-ul statului paralel, g4media condus de Tăpălagă este foarte supărat că aş fi lăudat noua propunere la şefia DIICOT din partea ministrului justiţiei", a scris Dragomir, pe pagina sa de Facebook, precizând că va arăta de mâine mai în detaliu de ce este supărat jurnalistul.

  Până atunci, însă, fostul ofiţer al Serviciului Român de Informaţii prezintă două elemente.

  Dragomir îl acuză că este un infractor care a intrat fără autorizaţie în arhiva SIPA şi a copiat ilegal documente clasificate de Horodniceanu, actualul şef al DIICOT, care „l-a protejat, a stat cu fundul pe arhiva SIPA şi l-a favorizat pe infractorul Tăpălagă".

  „Pentru că Tăpălagă este un denunţător — sursă(alături de alţii) în dosarul BlackCube", a mai adăugat Dragomir, care susţine că jurnalistul este disperat fiindcă, prin schimbarea şefului DIICOT, rămâne fără sprijin.

  Menţionăm că, ieri, site-ul g4media.ro nota că propunerea pentru şefia DIICOT este „lăudată" de Dragomir.

  „Lăudat de „colonelul" SRI Daniel Dragomir, anchetat de DIICOT pentru spionarea şi hărţuirea şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi şi condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru fals", preciza site-ul menţionat.

  În fapt, Dragomir afirmase doar că ministrul Justiţiei a luat o decizie curajoasă propunând un adevărat profesionist la conducerea DIICOT, un procuror care nu a fost implicat în campania de abuzuri împotriva românilor în ultimii ani. „O propunere care ne dă speranţa că DIICOT va reveni la rolul său legal în societate şi va lăsa în urmă implicarea în jocuri politice şi subterane la comanda lui Coldea sau a lui Kovesi", a concluzionat acesta.

  Tematic

  Colonelul Dragomir: "Dau listele cu ofițeri acoperiți din ANAF care au distrus firme"
  Dragomir: „Problema nu este de colonie sau că vine X sau Y”
  Dragomir: „Florian Coldea a urât-o pe Alina Bica de moarte"
  Dragomir: “Aceste ingerinţe depăşesc o limită a suportabilităţii”
  Daniel Dragomir, cocktail exploziv pentru Coldea!
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei