04:43 19 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.40
 • USD17.54
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Klaus Iohannis

  Alertă: La PSD de dezbate Suspendarea lui Iohannis!

  © Photo : Privesc.eu
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  2663151

  PSD dezbate în ședință posibilitatea începerii suspendării președintelui Klaus Iohannis, a fost cerută de mai mulți demnitari, acum juriștii își spun părerea.

  BUCUREȘTI, 18 mai — Sputnik, Evan Răutu. Surse au informat două mass media cu mare audiență — "România TV" și "Știri pe surse" că la PSD are loc o "ședinţă cu nervi".

  Tensiunea e cauzată de plângerea "pentru înaltă trădare" depusă de liderul PNL Ludovic Orban la Parchetul General.

  CITEȘTE ȘI: Scandalul momentului — Iohannis va fi obligat să ceară demisia lui Orban >>>

  O altă cauză este afirmația tranșantă exprimată de liderii PSD, în frunte cu Liviu Dragnea, că plângerea respectivă l-ar avea ca autor de facto pe Klaus Iohannis.

  "Conform România TV, liderii PSD s-au întrunit într-o şedinţă unde discută cu juriştii partidului privind posibilitatea de declanşare a procedurii de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis", scrie "Știri pe surse".

  Un alt delaliu este relatat de sursele citate, anume că Doina Fercovici şi Gabriela Firea "au atenţionat că preşedintele României şi-a depăşit atribuţiile atunci când a cerut demisia premierului Viorica Dăncilă".

  "Werner vrea să facă ce a mai făcut în 2015 — să dărâme un Guvern legitim", a transmis și deputatul Liviu Pleșoianu.

  Pe de altă parte, Liviu Dragnea a negat în mai multe situații că ar avea intenția suspendării președintelui Iohannis — dar ultimele evenimente ar putea schimba totul. Acuzațiile lui Dragnea la adresa lui Iohannis au fost vehemente: lovitură de stat!  Știrile Zilei