19:36 24 Iunie 2018
În direct
 • EUR19.53
 • USD16.92
 • RUB0.27
 • RON4.18
 • UAH0.64
  Tudor Chirilă

  Exploziv! Tudor Chirilă, pregătit de liberali pentru marea candidatură?

  © Photo: Tudor Chirilă
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  295135

  Surse bine informate spun că artistul ar urma să fie propunerea partidului pentru Primăria Generală a Capitalei, dar răspunsul acestuia este surprinzător.

  BUCUREŞTI, 19 mai — Sputnik, Georgiana Arsene. Cunoscutul artist Tudor Chirilă neagă că ar fi purtat discuţii cu reprezentanţi ai Partidului Naţional Liberal, după ce, pe surse, au apărut informaţii potrivit cărora acesta ar putea candida pentru funcţia de primar general.

  Potrivit unor surse din conducerea PNL, liberalii au purtat discuţii cu oameni din afara partidului pentru funcţia de edil al municipiului Bucureşti. Un alt posibil candidat avut în vedere este tot un susţinător al protestelor #rezist, fostul preşedinte al Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan, care a candidat, deja, fără succes, pentru această funcţie.

  „Nu au existat şi nu vor exista discuţii cu PNL pe care îl consider la fel de toxic ca PSD şi ALDE, pentru nici o funcţie publică sau candidatură. Nu sunt interesat de nici o formă de colaborare cu mafia politică din România reprezentată de aceste trei mari partide şi micii lor sateliţi", a precizat Chirilă pentru Realitatea TV.

  Tudor Chirilă este cunoscut pentru acţiunile sale la protestele din stradă, dar şi pentru poziţiile sale de susţinere a minorităţilor sexuale şi a imigraţiei.

  Rezistentul Chirilă, în abisala sa gândire de timp minte deschisă — şi deschiderile astea sunt periculoase dacă nu sunt orientate corespunzător — a emis cugetări despre cât de răi şi înapoiaţi sunt românii care refuză căsătoriile între persoane de acelaşi sex şi refugiaţii imigranţi ilegali.

  Tematic

  S-a aflat! Vedetele din România cu cele mai mari salarii! Cât ia Tudor Chirilă
  Tudor Chirilă, mesaj furibund pe Facebook. Cere mobilizare generală
  Tudor Chirilă pledează pentru valorile europene - homosexuali și migrație
  Reacție fermă Pro TV - delimitare de "opiniile politice ale lui Tudor Chirilă"
  Tudor Chirilă, fără replică în fața unui jurnalist cu întrebări la obiect
  Mircea Badea șterge pe jos cu Tudor Chirilă și manifestanții din Piață!
  Tudor Chirilă, făcut praf cu propriile arme, răspunde violent
  (VIDEO) Tudor Chirilă, fără loc în avion pentru că nu a făcut check-in on-line
  (VIDEO) Acum: Tudor Chirilă așteaptă în ploaie în Piața Victoriei
  Tudor Chirilă îi dă lui Dragnea peste nas cu... Bombonica
  Tudor Chirilă – eroare din incultură politică
  Tudor Chirilă: "Drogatule, limbajul de rahat şi calomnia"
  Tagurile:
  rezist, primar, alegeri, Candidat, Uniunea Salvaţi România, Partidului Naţional Liberal, PNL, Tudor Chirilă, Nicușor Dan, București
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei

  • German Chancellor Angela Merkel attends a plenary session of German parliament Bundestag in Berlin, Tuesday, Nov. 21, 2017

   Liderul Partidului Social Democrat, Andrea Nahles, a lansat o tiradă verbală Uniunii Sociale Creștine, partidul aliatul bavarez al Uniunii creștine-democrate, pentru modul său de acțiune "murdar". Ea l-a criticat pe ministrul german de Interne, Horst Seehofer, care vrea controale mai stricte la frontiere, pe motiv de "amenințare pentru Europa".

   871
  • Страны мира. Турция

   Astăzi în Turcia se desfăşoară alegeri prezidențiale și parlamentare anticipate. În cazul în care niciunul dintre candidații prezidențiali nu obține majoritatea voturilor în primul tur al alegerilor, va avea loc un al doilea tur de scrutin pe 8 iulie, cu participarea a doi candidați care vor acumula cele mai multe voturi.

   119
  • Klaus Iohannis

   Iohannis aruncă gaz peste casa în flăcări. Va arde și el odată cu ea? Sunt convins că istoria va consemna cea mai semnificativă parte a trecerii sale, ce rămâne din el și fapte sale: cenușa toxică în vântul turbat.

   1135