17:03 20 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.40
 • USD18.20
 • RUB0.28
 • RON4.31
 • UAH0.69
  Ludovic Orban

  Ludovic Orban, surprins și făcut de rușine de presă!

  © Facebook / Ludovic Orban
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  169772

  De față cu reprezentanții partidului cancelarului german Angela Mekel, președintele liberalilor români a fost surprins într-o situație total nepotrivită.

  BUCUREȘTI, 23 mai — Sputnik, Evan Răutu. Mass media prezintă un moment extrem de jenant pentru președintele PNL, Ludoviv Orban. Acesta a fost surprins la o dezbatere despre "problemele din educaţia românească" ațipind.

  Filmarea a fost difuzată de cele mai importante televiziuni de știri, Antena 3 și România TV, iar situația e cu atât mai neplăcută cu cât reuniunea era realizată în colaborare cu Uniunea Creștin-Democrată din Germania, partidul Angelei Merkel.

  "Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a fost filmat în timp ce doarme tun la dezbaterea despre problemele din educaţia românească — "Soluții concrete pentru educația românească"", transmite mass maedia.

  Întrebat de presă la finalul manifestării dacă "a dormit în timpul şedinţei", Ludovic Orban a respins ideea: "Asta vi s-a părut dumneavoastră! Am fost foarte atent la toată dezbaterea", a declarat Orban vădit ofensat.

  De precizat că Ludovic Orban nu a fost un elev conștiincios, ba chiar dimpotrivă; spre deosebire de fratele său, Leonard Orban, elev și student eminent, actualului păreședinte PNL nu i-a plăcut deloc școala, spun foști colegi de-ai săi din Brașov.

   

  Tematic

  Ruptură totală în PNL: „Orban și Cîțu distrug partidul”. Iată de ce
  Știrea nopții: Denunțul lui Orban explodează - controversaţi din Israel și Serviciile
  Scandalul momentului: Iohannis va fi obligat să ceară demisia lui Orban
  Ireal! Ludovic Orban crede că „sufrageria lui Oprea” e o bagatelă
  Tagurile:
  ședință educație, Ludovic Orban, România


  Știrile Zilei