20:19 13 August 2020
În direct
 • EUR19.56
 • USD16.61
 • RUB0.23
 • RON4.04
 • UAH0.60
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  159730

  Controversatul fost procuror intervine în scandalul momentului - face o afirmație în care apare o greșeală importantă, un posibil autodenunț!

  BUCUREȘTI, 23 mai — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Această știre provoacă furori încă de la prima oră: controversatul procuror Mircea Negulescu ar fi martor sub acoperire și ar fi scris "deja 50 de pagini devastatoare" despre temuta șefă a DNA, Laura Kovesi, a scris în cursul nopții cunoscuta jurnalistă Floriana Jucan, în revista sa "Q Magazine".

  Contactat acum puțin de agenția "Știri pe surse", controversatul fost procuror DNA, Mircea Negulescu, a nagat vehement informațiile revistei menționate.

  Este vorba de informații false care au scopul să creeze ipoteze de cercetare penală imaginare, scrie "Știri pe surse", care redă declarația oferită de Mircea Negulescu:

  "Referitor la știrea conform căreia aș fi martor sub acoperire într-un dosar deschis împotriva dnei Kovesi, menționez că această știre este falsă în totalitate, rolul acesteia fiind de a dezinforma și de a alimenta un curent de opinie negativ la adresa reprezentanților actuali și foști DNA", a declarat Mircea Negulescu.

  Fostul magistrat consideră că "această știre induce în eroare în mod intenționat, încercând să creeze aparențe de tipul celor speculate deja și să creeze ipoteze de cercetare penală absolut imaginare, lipsite de orice bază reală și autentică realității la care face referire".

  "Accentuez faptul că nu cunosc și nu dețin informații compromițătoare la adresa vreunei persoane din conducerea DNA", a declarat în final controversatul personaj pentru „Știri pe surse".

  Interesant este faptul că în articolul citat, reprodus și de "Sputnik", nu se face referire la un "dosar deschis împotriva dnei Kovesi", așa cum afirmă Negulescu, ci la "dosarul în care sunt anchetați Mircea Negulescu și Lucian Onea", scrie "Q Magazine", care precizează chiar că e vorba de o "anchetă corectă în cazul numeroaselor abuzuri reclamate împotriva celor doi lideri ai „unității de elită" DNA Ploiești". Deci nu despre Kovesi!

  În acest context, ne întrebăm de ce și de unde scoate Negulescu "dosarul deschis Laurei Kovesi"? Și dacă nu cumva l-a luat gura pe dinainte pe "Portocală" Negulescu? Un personaj dovedit ca mai puțin stabil psihic… Deci, vorbim cumva de un autodenunț… involuntar?

  Tematic

  Elena Udrea, avertisment total pentru Băsescu și Kovesi: "O va face să plătească!"
  Cazul Kovesi: CCR s-a răzgândit, dar un cunoscut analist e sigur de rezultat
  Exclusiv: De ce nu s-a publicat sesizarea pentru Kovesi - ce ascunde ministrul Toader
  Scandalul zilei - "La DNA, în genunchi" - intră pe mâna lui Claudiu Manda
  Ultima oră: Dăncilă la DNA - o primă confirmare a "operațiunii"
  Tagurile:
  autodenunț, negare, declarație, dosar, Mircea Negulescu, Laura Codruța Kovesi, România


  Știrile Zilei