11:49 26 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.35
 • USD17.86
 • RUB0.27
 • RON4.03
 • UAH0.73
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  10299282

  Președintele Klaus Iohannis a avut parte de „tratamentul" aplicat de obicei lui Liviu Dragnea - a fost nevoie de intervenția jandarmilor

  BUCUREȘTI, 24 mai, Sputnik, Evan Răutu. Incident la sosirea președintelui Klaus Iohannis la Mioveni, pe platforma uzinei de Automobile Dacia — Renault.

  Un protestatar și-a făcut simțită prezența huiduindu-l puternic pe președinte și strigându-I să "lase jos labele de pe Justiție".

  „Jos labele de pe justiție! Trimiteți tot poporul român la pușcărie? Ia-o pe Kovesi acasă!", a strigat puternic protestatarul.

  Imediat, forțele de pază și ordine au intervenit, jandarmii îndepărtându-l pe protestatar.

  Este vorba de un cetățean din Pitești, care a spus că e nemulțumit de Justiție și de activitatea președintelui. Nu a opus rezistență atunci când a fost luat de jandarmi, mai mult, a declarat că e gata să plătească amenda, chiar dacă are venituri mici — dar "trebuia să-I spună președintelui în față".

  Protestatarul a stat liniștit până când a apărut președintele Iohannis — abia atunci țâșnind și luând prin surprindere forțele de ordine. De menționat că nu s-a manifestat violent sau jignitor la adresa președintelui sau jandarmilor.

  Klaus Iohannis la uzina Automobile Dacia de la Mioveni
  Klaus Iohannis la uzina Automobile Dacia de la Mioveni

  Preşedintele Klaus Iohannis vizitează astăzi uzina Automobile Dacia de la Mioveni, unde este așteptat de conducerea şi de angajaţii marii companii de automobile.

  Tematic

  Dăncilă îi ripostează ferm lui Iohannis. A vorbit despre bani
  Cerere-șoc către Iohannis și Parlament pentru industria militară a României
  Mircea Badea, atac devastator la Iohannis - cuvinte grele de tot!
  Opinie avizată - șansa lui Iohannis este destabilizarea: "Există un plan"
  Mihai Fifor, mesaj ferm și inteligent, dar și un avertisent pentru Iohannis


  Știrile Zilei