20:59 19 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.10
 • USD17.64
 • RUB0.28
 • RON3.99
 • UAH0.72
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  11009172

  "Ultima informație - tema mitingului din 9 iunie se schimbă a treia oară", „ca să "susținem" un premier pe care l-am pus acolo prin vot tot NOI mi se pare exagerat"

  BUCUREȘTI, 29 mai — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Ieri, cunoscuta juristă Ingrid Mocanu transmitea un mesaj de trezire a celor care organizează mitingul PSD. De fapt, Ingrid Mocanu punea în cuvinte ceea ce gândeau cei mai mulți dintre cei care au dus greul bătăliei cu "Statul paralel" — dar și a multor membri PSD care nu mai știu ce să înțeleagă din atitudinea conducerii.

  "Am și eu o solicitare… și cred că mulți dintre prietenii mei de aici: nu doriți să faceți la miting și o secțiune separată pentru cei care vrem să protestăm împotriva abuzurilor și Statului Paralel, Protocoale Secrete, Câmp tactic, arestări televizate etc?"

  De asemenea, Ingrid Mocanu, cunoscută pentru ascuțimea comentariilor, nu iartă nici ciudata temă propusă inițial:

  "Ca să "susținem" un premier pe care l-am pus acolo prin vot tot NOI (că de aia am ieșit să vă votăm, ca să puteți guverna) mi se pare cam exagerat chiar și pentru mine, care sunt "mitingistă" din naștere", scrie Ingrid Mocanu.

  Iar soluția propusă de apriga avocată e cât de poate de directă: "Dacă ceva vă "stresează" să guvernați ori să legiferați (evident, nu niște TFL — iști de trei lei și o opoziție aproape adormită) atunci haideți să protestăm împotriva ălora".

  "PS — aștept să ne comunicați locația protestatarilor anti-Statul Mafiot", scrie în final Ingrid Mocanu, încheind cu două "haștaguri" extrem de directe: "#rezistențalaguvernaresecâștigăprinvot" și "#protestelesefacimpotrivaraului".

  Culmea este că acum puțin timp, a apărut „pe surse" informația că, în ședință cu ușile închise, PSD a schimbat tematica mitingului.

  "Ultima informație este că tema mitingului din 9 iunie se schimbă pentru a treia oară: va fi un miting contra abuzurilor din justiție", anunță agenția lui Bogdan Chirieac, DC News.

  Aceeași sursă afirmă că în ședință s-ar fi anunțat, via Liviu Dragnea, că "ALDE va participa — colegii de la ALDE se vor mobiliza pentru mitingul (PSD)".

  Confirmarea o oferă Liviu Pleșoianu, cel care a militat cel mai intens pentru "bătălia cu statul paralel" și care a susținut, chiar criticându-l pe Dragnea, marele mitig al PSD.

  "9 iunie, miting împotriva Noii Securități!", a scris pe Facebook Liviu Pleșoianu, care a completat — "Voi fi prezent! Fie să FIM!".

  Așteptăm în această seară confirmarea oficială din partea președintelui PSD — și cu definirea finală a tematicii mitingului PSD. Până atunci, se poate afirma, pe baza "surselor" că "luptătorii contra Statului paralel", în frunte cu Ingrid Mocanu și Liviu Pleșoianu au obținut o victorie — au obținut susținerea lui Liviu Dragnea. 

  Tematic

  Ziua de foc pentru PSD - peste puțin timp se decide viitorul partidului și al Coaliției
  Dragnea, motive de îngrijorare: conspirație contra PSD, iată cine sunt "șobolanii"
  Dezvăluiri: Statul paralel din România a fost o anexă a statului paralel din SUA
  Lovitura Comisiei SRI: se confirmă oficial legătura Bruxelles-ului cu "statul paralel"
  Statul paralel, lovitură teribilă - o senatoare controversată a păcălit PSD!
  Tagurile:
  temă, miting, ALDE, PSD, Ingrid Mocanu, Liviu Pleșoianu, Bogdan Chirieac, România


  Știrile Zilei