20:50 11 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.46
 • USD17.19
 • RUB0.24
 • RON4.02
 • UAH0.64
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  50120

  Luptele interne din formaţiunea fondată de fostul şef de stat „dau pe dinafară" - Eugen Tomac este arătat din nou cu degetul.

  BUCUREŞTI, 30 mai — Sputnik, Georgiana Arsene. Se ţin lanţ scandalurile din cadrul Partidului Mişcarea Populară, ai cărei membri, în masă, pleacă spre social democraţi. Motivul schimbării îl reprezintă stilul de conducere practicat de Eugen Tomac, acuzat că îi favorizează pe cei obedienţi şi îi înlătură pe cei care au o părere diferită de a sa.

  Proaspăt „ejectat" din PMP, Gelu Vişan le transmite un mesaj foştilor colegi, cărora le cere să îi spună lui Traian Băsescu adevărul despre ce se petrece în partid.

  Este un mesaj scurt şi concis, fapt cam neobişnuit la Vişan care, de regulă, scria postări ample. Politologul porneşte de la declaraţia lui Traian Băsescu despre plecările din partid: „Nu-i nimic, am rămas cu Tomac, care este un istoric şi mai bun".

  „Îi dau dreptate 100%, cu precizarea că în curând o să spună „Doar cu Tomac". Chiar nu îi spune nimeni din partid că cineva „face curăţenie" în jurul său, eliminând toţi „incomozii", închipuiţi sau nu? E chiar greu să-i spuneţi, stimaţi foşti colegi ce se întâmplă cu adevărat? Tomac e un executant…", a scris Vişan pe pagina sa de Facebook. 

  Reamintim că Sputnik a vorbit în repetate rânduri despre plecările masive spre PSD.

  Tematic

  Premierul lui Băsescu fuge din PMP! Detalii din culise
  „Copilul lui Băsescu" de la tineret a plecat la PSD. Legătura cu Eugen Tomac
  Scandalos: Eugen Tomac atentează la integritatea teritorială a Moldovei?
  Agenție: "Mâna dreaptă a lui Băsescu ar fi agent KGB". Acuzații grave ale unui apropiat!
  Tagurile:
  Finala, Prognoză, epurări, lupte interne, PMP, Traian Băsescu, Eugen Tomac, Gelu Vişan, România


  Știrile Zilei