19:50 17 Iulie 2019
În direct
 • EUR19.85
 • USD17.69
 • RUB0.28
 • RON4.20
 • UAH0.68
  Laura Vicol

  Vicol: „Nu mă bucur de decizia CCR, normalitatea nu e motiv de bucurie"

  © Photo: Facebook / Laura Vicol
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  261 0 0

  Celebra avocată se întreabă, însă, dacă vom afla vreodată cine a coordonat tot acest „joc infect".

  BUCUREŞTI, 30 mai — Sputnik, Georgiana Arsene. Sute de reacţii după ce Curtea Constituţională a decis, cu majoritate de voturi, că există un conflict instituţional între Executiv şi Preşedinţie. Klaus Iohannis refuzase să o revoce din funcţie pe şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi.

  Celebra avocată Laura Vicol spune că venise momentul ca aceste abuzuri din justiţie să fie oprite.

  „Nu, nu mă bucur de decizia CCR, normalitatea nu e motiv de bucurie. Stau şi mă întreb însă dacă vom afla vreodată cine a coordonat tot acest joc infect în care, pe lângă ţara destabilizată, au fost vieţi călcate în picioare, vieţi de victime colaterale, oameni care au plătit scump pe altarul acestei marionete care conduce instituţia de ucis destine", a scris Laura Vicol pe pagina sa de Facebook, adăugând, într-un ton dur, că, şi în cazul cetăţenilor achitaţi — printre care şi ea —, nimeni nu va da înapoi anii furaţi.

  „Mi-o aduce cineva înapoi pe bunica mea pe care am îngropat-o anul trecut cu of-ul în suflet că după 18 ani de avocatură eram cercetată penal pentru o faptă pe care NU am comis-o?", precizează avocata.

  Mai mult, Vicol susţine că am fi de-a dreptul naivi să considerăm că acum se face dreptate. Nu, totul face parte dintr-un plan perfect, iar o parte a sa este încheierea misiunii Laurei Codruţa Kovesi.

  Reamintim că, în octombrie 2017, Laura Vicol a fost achitată, după ce în 2015 a fost reţinută de Direcţia Naţională Anticorupţie pentru 24 de ore.

  Tematic

  Ofițer de informații - ”Atenție, Kovesi se pregătește de un război intern”
  Surse: "Iohannis nu o va revoca pe Kovesi - e șansa pe care o așteaptă, iată ce va urma"
  CCR a admis solicitarea pentru revocarea Laurei Kovesi - decizia de la toaletă!


  Știrile Zilei