10:12 14 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.50
 • USD17.70
 • RUB0.25
 • RON4.37
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  214531

  "Sunt 100% sigur că dacă Iohannis nu va semna, pesediștii vor fi triști. Președintele le dă un șpiț în gură - iar pesediștii vor fi triști, pasivi...".

  BUCUREȘTI, 4 iun — Sputnik, Evan Răutu. Impasul în care au intrat autoritățile în cazul procedurii revocării șefei DNA, Laura Kovesi, nu pare a fi fost rezolvat prin decizia CCR. Problema este că președintele Iohannis nu și-a precizat poziția — dacă va semna revocarea, așa cum se cere prin decizia CCR, sau va respinge ideea de a I se impune ce să facă — așa cum dorește Opoziția.

  "Sunt sigur că nu va semna, 99,9 % că nu va semna", a declarat Mircea Badea, la „Sinteza zilei". "Singura mea speranță e că va interveni ambasada americană".

  Mai mult, cunoscutul realizator a aruncat și o ironie la adresa PSD, pe care îi consideră incapabili de o reacție puternică.

  "Sunt 99,9% sigur că Iohannis nu va semna", a repetat Mircea Badea, "dar sunt 100% sigur că dacă nu va semna, PSD-iștii vor fi triști". Iar continuarea explică ironia: "Președintele le dă un șpiț în gură — iar ei vor fi triști, pasivi…".

  Dar, a revenit Mircea Badea, există această "singură speranță", ambasada Statelor Unite.

  "De altfel, președintele a declarat chiar el că e sub licurici", a spus cunoscutul realizator, amintind de celebra replică a președintelui — "mai bine slugă la americani, decât la ruși".

  Știrile Zilei