06:57 04 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.12
 • USD18.43
 • RUB0.23
 • RON4.17
 • UAH0.67
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  87620

  Aceasta a ridicat o serie de probleme - din domenii variate - şi spune că răspunsul îl poate da numai artistul, amintind, prin demersul său, de bancurile despre Chuck Norris.

  BUCUREŞTI, 4 iun — Sputnik, Georgiana Arsene. Rezistentul Tudor Chirilă, cunoscut pentru faptul că se pricepe la muzică, politică, justiţie, politici sociale, imigranţi, minorităţi sexuale şi, în general, este un părerolog desăvârşit, concurat, poate, doar de Monica Tatoiu, şi-a găsit naşul, în persoana unei frumoase şi celebre avocate, Eliza Ene Corbeanu.

  Aceasta a scris, pe pagina sa de Facebook, un mesaj extrem de ironic la adresa lui Chirilă, structurat sub forma unui set de întrebări. Astfel, artistul este întrebat în primul rând într-o problemă juridică, avocata susţinând că are nişte chestiuni legate de camera preliminară la care nu găseşte răspuns şi se întreabă dacă Tudor Chirilă o fi disponibil cu un sfat.

  „Vecina de la trei se tot plânge că i se afumă mămăliga. Oare Tudor Chirilă vrea să o ajute? Băieţii de la service nu reuşesc să-mi repare maşina şi mă tot întreabă dacă am numărul de telefon al lui Tudor Chirilă. (…) Tudore, mă ajuţi cu şase numere la loto? Şi o ultimă întrebare: cât mai trebuie să aştept până să-l pot vota pe Tudor Chirilă la preşedinţie?", a scris Eliza Ene Corbeanu pe Facebook. 

  Comentariile au fost de-a dreptul spumoase, unii internauţi sugerând că românii ar trebui să facă inclusiv o petiţie online prin care să i se dea lui Chirilă dreptul de a putea avea orice funcţie vrea, inclusiv una matematică, în timp ce alţii au spus că la CCR ar trebui să se dea o decizia ca artistul să fie preşedinte pe viaţă.

  Reamintim că Tudor Chirilă a avut mai multe declaraţii prin care a susţinut imigraţia, drepturile minorităţilor sexuale, fiind cunoscut şi pentru participarea la protestele #Rezist.

  Tematic

  S-a aflat! Vedetele din România cu cele mai mari salarii! Cât ia Tudor Chirilă
  Tudor Chirilă, mesaj furibund pe Facebook. Cere mobilizare generală
  Tudor Chirilă pledează pentru valorile europene - homosexuali și migrație
  Reacție fermă Pro TV - delimitare de "opiniile politice ale lui Tudor Chirilă"
  Tudor Chirilă, fără replică în fața unui jurnalist cu întrebări la obiect
  Mircea Badea șterge pe jos cu Tudor Chirilă și manifestanții din Piață!
  Tudor Chirilă, făcut praf cu propriile arme, răspunde violent
  Tagurile:
  zeflemea, Tudor Chirilă, Eliza Ene Corbeanu, România


  Știrile Zilei