00:20 20 Iulie 2019
În direct
 • EUR19.75
 • USD17.62
 • RUB0.28
 • RON4.17
 • UAH0.68
  Radu Tudor

  "Trombonul" NATO, Radu Tudor, făcut praf după atacul la adevărul șocant spus de Dragnea

  © Facebook / Radu Tudor
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  2337111

  Cititorii îl fac praf pe Radu Tudor: "Să ținem capul tot plecat? Ce a spus Dragnea trebuia spus cu mulți ani în urmă... Prea multă umilință... Adevărul nu duhnește"

  BUCUREȘTI, 11 iun — Sputnik, Evan Răutu. "Toți partenerii noștri, NATO, UE (…) ar trebui să își asume (…) această responsabilitate că au încurajat — ba chiar parțial au și finanțat acest stat paralel, acest sistem odios, chiar au susținut public, în mai multe rânduri".

  Această declarație fulminantă a fost făcută de Liviu Dragnea aseară târziu, în emisiunea "Sinteza zilei". Comentam dimineață că această declarație a lui Liviu Dragnea poate deveni chiar un punct de inflexiune al relației cu "partenerii" externi — de fapt, cu stăpânii reali ai României.

  Iată însă că reacția nu este una care să demonstreze că "strategicii" au înțeles ceva, sau că își asumă responsabilitatea așa cum, pe drept cuvânt, cerea președintele PSD.

  Mai précis, iată reacția dură a unuia dintre cei mai vocali propagandiști NATO și SUA, Radu Tudor, o adevărată "trompetă" a blocului politic militar care mănâncă de ani de zile sume imense din bugetul României.

  "Lupta împotriva abuzurilor e justificată și necesară. Dar afirmația lui Dragnea despre UE și NATO duhneste de eurasianism si dughinism. #wearenato".

  Postare Radu Tudor pe pagina sa de Facebook
  © Photo : Captură ecran
  Postare Radu Tudor pe pagina sa de Facebook

  Da, sigur, el o fi "#wearenato", dar nu și cei care au contat mesajul său. Iată câteva exemple:

  "Oare?!!! Băieții și fetele alea chiar nu s-au implicat în rahatul din Romania ultimilor ani? Ce a spus Dragnea aseară trebuia spus cu mulți ani în urmă…", scrie un anume Jony Jony.

  Vilma Ruja comentează: "Ce afirmație cretinoidă să-i spunem şi lui Macron si Merkel care tocmai ce au făcut vizite in China si Rusia poate nu ştiu cum sunt!".

  "Dar a… cotizat 2% pentru NATO! Și cam are dreptate cu băgăreții de la UE", atrage atenția Cristi Popescu despre Dragnea și declarația sa.

  Ianos Ferencz îl întreabă pe Radu Tudor — "dar afirmațiile celor din UE și NATO despre România? "Au semanat ura,discordia"…

  "Ne-au cocoșat de-a binelea", scrie Ianos Ferencz "Au susținut și Încă susțin un sistem dictatorial, putred inchizitor. Au semănat iar discordia între români. Ne-au divizat ca societate. Iar noi trebuie să le pupăm mâna, să le cântăm osanale? Să ținem capul tot plecat? Dacă conducătorii nu vor avea curaj să ia atitudine vom ajunge o colonie de mana a 3-a"

  Teodor Oboroceanu e întreabă rhetoric dacă "Românica va conta ca aliat al SUA — sau SUA și Rusia se vor întelege ele 2 cum vor mușchii lor, și se vor înțelege… că în sec 21 când ambele au > 2500 focoasese se vor război, pe bune?!"

  Marianna Radoi scrie: "Da, Radu, trebuie să ne ploconim în fața europenilor… în speranța că vom fi pentru ei altceva decât o colonie?? Indiferent ce facem, ei nu dau pe noi nici două cepe degerate… zau așa".

  Dan Nicoară e de aceeași părere — "Totuși prea multă umilință din partea unora din Europa"

  Ioan-Mihai Turda îi dă replica jurnalistului pro-NATO: "Tudore, începi să te faci că nu vezi?! Păi fără girul lor putea face Băsescu tot ce a făcut? Cândva te urmăream cu mult respect, acum începi să ai miros de Cioloș!", scrie cititorul care precizează — "Nu-l consider un sfâant pe Dragnea".

  Eugen Popescu îi transmite lui Radu Tudor: "Adevărul nu duhnește. De ce te pui scut? Păcat"…

  Nu e prima dată când Radu Tudor este făcut praf de proprii săi cititori, care îl apreciază pentru activitatea sa jurnalistică din politic, social sau din unele analize militare — dar nu sunt de acord cu talibanismul său pro-NATO. mAi précis nu apreciază deloc rolul său de "trompetă" a NATO!

  Tematic

  Incident: Paul Hitter a postat stema "Statului paralel" și a fost agresat pe stradă
  Rezoluție: judecători europeni condamnă ”Statul paralel” și îl iau tare pe Iohannis!
  Tăriceanu - soluție de mare maestru! Adevărata închidere a "Statului paralel" & Kovesi!
  Dezvăluiri: Statul paralel din România a fost o anexă a statului paralel din SUA
  Tagurile:
  reacție cititori, atac, Radu Tudor, Liviu Dragnea, România


  Știrile Zilei