01:36 25 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.32
 • USD17.85
 • RUB0.27
 • RON4.02
 • UAH0.73
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  148723

  Un veritabil Fake News lansat acum trei zile nu îl face pe Băsescu să regrete și nici nu îl oprește să fie vehement și să dea lecții!

  BUCUREȘTI, 21 iunie, Sputnik, Evan Răutu. "Acum! Daddy, nu doresc nimănui să fie condamnat, dar tu ai o condamnare penală definitivă şi alta în primă instanţă", a scris acum puțin timp Traian Băsescu pe Facebook.

  Fostul șef al statului îi cere categoric lui Dragnea să demisioneze din fruntea Camerei Deputaților.

  "Pricepi că nu mai poţi administra discreţionar ţara şi că trebuie să demisionezi din funcţia de Preşedinte al Camerei Deputaţilor (al treilea om în stat)?Acum!", scrie Băsescu.

  Pe de altă parte, Băsescu e mai galanton cu funcția de la partid — acolo "îi dă voie" lui Dragnea.

  "La PSD n-aveţi decât să faceţi ce vreţi, dar, din a treia funcţie în stat, trebuie să pleci acum!", a scris acum Traian Băsescu, pe Facebook.

  Fostul președinte se face însă de râs, fiindcă dacă este vehement azi, acum trei zile dădea ca sigură o "înțelegere" prin care Dragnea ar fi scăpat de probleme. Iată ce scris Băsescu pe 18 iunie:

  "Desemnarea lui Gabriel Vlase în funcţia de director SIE amânată pentru săptămâna viitoare în condiţiile în care Dragnea a fost de acord cu numirea premergător desemnării lui Vlase de către Iohannis. De ce? Simplu… banii înainte ca la…"doamne", adică întâi sentinţa în procesul lui Dragnea pe 21 iunie şi pe urmă omul sistemului în fruntea SIE.

  Asta pentru că triada revocare, suspendare, achitare să fie respectată".

  Și iată cum dădea ca sigură înțelegerea prin care scăpa Dragnea?

  "Dacă sistemul vrea să îşi primească omul său în fruntea SIE, trebuie să-l scoată achitat pe Dragnea, iar după aceea Dragnea va uita de revocarea doamnei LCK, dar şi de suspendarea lui Iohannis".

  Bună treabă rea tocmeală, conchidea fostul președinte, încheind astefl un veritabil Fake News, așa cum a mai lansat chiar de la tribuna Președinției României, din păcate…

  Tematic

  Ludovic Orban, reacție vehementă după condamnarea lui Dragnea
  Ultima oră: Liviu Dragnea, sentință grea!
  Primăria lui Boc execută partidul lui Băsescu pentru câteva mii de lei
  Dezvăluiri explozive! Tomac – „ofiţer acoperit plantat lângă Băsescu”
  Tagurile:
  condamnat, condamnare, Liviu Dragnea, PSD, Traian Băsescu, românia


  Știrile Zilei