23:34 20 Iulie 2019
În direct
 • EUR19.75
 • USD17.62
 • RUB0.28
 • RON4.17
 • UAH0.68
  Bogdan Chirieac

  Scandalul zilei - Chirieac: "Presiuni externe au intervenit în războiul româno-român"

  © Photo: Antena3
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  206530

  "S-a întâlnit cu premierul Israelului şi avea de gând să facă ceea ce a făcut Trump. Sub influenţa statului subteran, s-a gândit că e bine să continue".

  BUCUREȘTI, 25 iun — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Dezvăluire șocantă a lui Bogdan Chirieac, fondatorul agenției DC News. În direct la postul România TV, cunoscutul analist și jurnalist a declarat ferm că s-a intrat într-o altă etapă a războiului intern.

  "Este clar că s-a intrat într-o altă etapă", a declarat Chirieac. "Războiul româno-român, început în vremea lui Băsescu, din nefericire pentru noi toţi, continuă şi astăzi".

  Iohannis a preluat rolul de la Băsescu, dar nu oricum ci sub influență ocultă.

  "Iniţial, am avut senzaţia că domnul preşedinte Iohannis doreşte să-i pună capăt, după care, probabil sub influenţa statului subteran, s-a gândit că e bine să continue", afirmă Chiriac, care plusează — "Metodele nu sunt percepute de public aşa cum sunt, dar sunt aplicate".

  Că să fie mai clară ultima afirmație, Bogdan Chirieac pune o întrebare cu substrat: "Înaltă trădare?".

  "Păi, ce-a fost plângerea aceea ridicolă făcută de domnul Orban, preşedintele PNL — partidul unde de curând era domnul Crin Antonescu preşedinte, ca să ştim despre ce vorbim — cu înalta trădare?".

  Iar apoi aruncă adevărata afirmație bombă, care ar putea fi scandalul acestei săptămâni.

  „Aflu că (plângerea contra premierului) a fost făcută pe calculatorul unui judecător de la CSM", a declarat, șocant, Chirieac. "Dacă o fi adevărat, n-o fi adevărat, o să vedem".

  Precizăm că în CSM sunt 9 judecători și 5 procurori. "Ce se urmărea?" Este o întrebare pe care cunoscutul analist o pune provocator. Și tot el sugerează o direcție.

  "Probabil că presiunile externe i-au determinat să caute altceva", afirmă din nou foarte grav Chirieac. "Înalta trădare era că premierul României s-a întâlnit cu premierul Israelului şi că în general avea de gând să facă ceea ce a făcut preşedintele Trump", a completat Bogdan Chirieac.

  Reamintim că Bogdan Chirieac are un statul special în peisajul mediatico-politic, dar și al relațiilor cu NATO și Israel. Chirieac a fost beneficiarul unor contracte extreme de avantajoase din aceste zone, care au vizat domeniul militar. De asemenea, a realizat prima campanie de anvergură pro NATO la postul patronat de familia Lauder, PRO TV.

  Săptămâna trecută, chiar înaintea lansării acestei informații șoc, Chirieac a realizat un interviu extrem de important cu Marele Maestru al Marii Loji Naționale din România, dr. Radu Bălănescu. DC News l-a numit „interviu anului". Vom reveni zilele viitoare asupra acestui interviu. 

  Tematic

  Chirieac șterge pe jos cu Orban și cu „Justiția care achită vinovați"
  Bogdan Chirieac, declarație surpriză: "Avem un alt lider al PSD"
  Chirieac dă peste cap declarațiile lui Tudose - a făcut acuzații mincinoase!
  Bogdan Chirieac demite miniștri ca să îl dea jos pe Grindeanu
  Bogdan Chirieac îl dă jos pe premierul Sorin Grindeanu


  Știrile Zilei