21:22 23 Octombrie 2018
În direct
 • EUR19.59
 • USD17.03
 • RUB0.26
 • RON4.20
 • UAH0.61
  Remus Cernea

  Remus Cernea pleacă din România: biletul de avion este doar dus

  © Facebook / Remus Cernea
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  29702

  Fostul deputat și activist civic, Remus Cernea, a anunțat pe Facebook că pleacă din România și nu știe când va mai reveni.

  BUCUREȘTI, 30 iun — Sputnik. Fostul politician și activist de stânga, Remus Cernea a decis să se mute cu traiul în Finlanda pe o perioadă nedeterminată, unde va participa la mai multe proiecte. Acesta și-a anunțat intenția pe pagina sa de Facebook.

  "Biletul de avion este doar dus. Daca si cand voi reveni va fi o decizie pe care o voi lua acolo, a scris Cernea în mesajul său.

  Acesta promite să revină cândva în România, însă va decide s-o facă doar când se va bucura de spijinul mai multor oameni.

  "Am muncit din greu si m-am luptat pentru libertate, dreptate, justitie si o dezvoltare morala a societatii noastre. Am inregistrat numeroase succese si am contribuit la schimbari de mentalitate de natura sa apropie tara noastra de cele civilizate, prospere si dezvoltate din occident", a scris activistul.

  "Voi reveni să lupt pentru România în contextul în care voi avea sentimentul ca o pot face într-un cadru eficient, alături de oameni de calitate și că beneficiez de sprijinul foarte multora. Altfel ar fi timp și energie irosite", a conchis fostul deputat.

  Mai devreme, Remus Cernea, în vârsta 43 de ani, a anunțat că a pus capă relației cu activista Ioana Stăniloiu, de 29 de ani. Ambii erau cunoscuți prin susținerea acordată agendei LGBT în România.

  Tagurile:
  Remus Cernea, românia, Finlanda
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei