23:02 12 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.21
 • USD17.34
 • RUB0.27
 • RON4.02
 • UAH0.74
  Daniel Dragomir

  Dragomir zdruncină statul paralel: „A venit vremea să reevaluăm actuala situaţie”

  © Sputnik / Georgiana Arsene
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  164150

  Fostul ofiţer al Serviciului Român de Informaţii, reacţii dure şi prompte faţă de o serie de lucruri petrecute la Forumul de la Crans Montana.

  BUCUREŞTI, 1 iul — Sputnik, Georgiana Arsene. Absent din lumina reflectoarelor în ultimul timp, dar nu şi din miezul acţiunii, generalul Florian Coldea este luat iar în vizor de Daniel Dragomir, care arată că, deşi fostul prim adjunct al directorului SRI are, în ţară, „zeci de plângeri care zac pe la toate parchetele", este prezent la Forumul Crans Montana de la Bruxelles.

  „Am văzut că penalul Coldea (are zeci de plângeri care zac în adormire pe la toate parchetele) s-a desfătat îndelung la Crans Montana cu Dumitru Chiriţă, preşedinte ANRE numit în 2017 de actuala Coaliţie", a scris Dragomir pe pagina sa de Facebook

  Fostul ofiţer SRI a precizat că participarea nestingherită a lui Coldea la acest eveniment extrem de important se derulează în timp ce sute de oameni stau în puşcării nenorociţi de protocoalele secrete şi abuzurile generalului şi în timp ce o mână de oameni care, asumându-şi riscuri uriaşe, devoalează şi lupta cu „o mafie" care a penetrat sistemul de justiţie şi serviciile de informaţii. Concomitent, spune acesta, ştabii coaliţiei PSD-ALDE se întreţin copios la o şampanie alături de Coldea SRL.

  „Care văd că nu a scăpat de încruntăturile specifice", a punctat, ironic, Dragomir, adăugând că a venit vremea să re-evaluăm puţin actuala situaţie în care ne aflăm.

  „Eu, cel puţin, o voi face", a dat acesta asigurări.

  Menţionăm că la acest Forum a participat şi fostul premier Adrian Năstase, care a avut un discurs laudativ la adresa generalului Coldea, fapt sancţionat de Dragomir pe Facebook, care a precizat că nu credea că Năstase se va alătura „grupării de salvare a statului paralel".

  La rândul său, Năstase a replicat, pe blogul său,  că Dragomir nu trebuie să tragă concluzii pripite şi că încercările prin care a trecut l-au învăţat să privească fără ură realitatea.

  Tematic

  Incident: Paul Hitter a postat stema "Statului paralel" și a fost agresat pe stradă
  Rezoluție: judecători europeni condamnă ”Statul paralel” și îl iau tare pe Iohannis!
  Tăriceanu - soluție de mare maestru! Adevărata închidere a "Statului paralel" & Kovesi!
  Dezvăluiri: Statul paralel din România a fost o anexă a statului paralel din SUA
  Lovitura Comisiei SRI: se confirmă oficial legătura Bruxelles-ului cu "statul paralel"
  Există un protocol DNA-Ministerul Sănătății? Implicarea Statului Paralel
  Statul paralel, lovitură teribilă - o senatoare controversată a păcălit PSD!
  Tagurile:
  statul paralel, PSD-ALDE, Daniel Dragomir, Florian Coldea, Adrian Năstase, România


  Știrile Zilei