05:04 17 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.17
 • USD17.68
 • RUB0.28
 • RON4.02
 • UAH0.72
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  9369333

  "Cât timp mai lăsați lumea pe mâna unui. farseur și cabotin? Nu vă ajunge "OK"-ul de la o întreagă națiune aproape, ajunsă la limita batjocuŕii?"

  BUCUREȘTI, 4 iul — Sputnik, Dragoș Dumitriu. "În ce gară v-ați rătăcit, domnule Liviu Dragnea, domnulle Călin Popescu Tăriceanu?… PSD-ALDE, în ce haltă ați adormit?…". Sunt doar două din întrebările puse de unul dintre cei mai importanți regizori români, Constantin Vaeni.

  Celebrul rgizor se declară uimit de așteptarea partidelor din Coaliție — și lipsa de reacție în fața "unui cabotin care joacă alba-neagra", Vaeni descriindu-l astfel pe Iohannis.

  "Ce dracu' o mai tot mermeliți, ce mai tot așteptați?", întreabă revoltat Vaeni, care continuă extrem de dur: "Cât timp mai lăsați lumea pe mâna unui… farseur și cabotin, care se face că… "citește greu" şi că "înțelege și mai greu", dar care se joacă, în felul ăsta, "cum vrea mușchii lui" şi în văzul unei lumi întregi, de-a "alba/neagra"… nu doar cu Constituția, ci cu viitorul unei țări întregi?!…"

  Iar nedumerirea ia forma acută printr-o întrebare directă, fără ocolișuri: "De ce nu-l suspendați?"

  "De cine vi se tot fâlfâlie?", întreabă regizorul. "De Merkel? De papagalul ăla de Macron?… De "UE", de "NATO"?… Fiindcă nu cred că așteptați vreun "Ok"! De la cine?!… De la "Bruxelles"?… De la "CIA"?…

  După această înșiruire a celor care sunt priviți ca "supra-decidenți" ai (treburilor) României, celebrul regizor îi aduce pe liderii Coaliției cu picioarele pe pământ: "N-o să vină niciun "Ok" de la ăştia.. sunteți "cu capul"?!…".

  În schimb, Constantin Vaeni le prezintă o realitate — pe care liderii politici nu par a o lua în seamă: opțiunea națională!

  "Nu vă ajunge "OK"-ul de la o întreagă națiune aproape, ajunsă la limita batjocuŕii și a răbdării?!…" — este alternativa pe care consideră Vaeni că o au liderii PSD-ALDE.

  "Hai, măcar să vedem cu toții cine-or fi ăia care o să-l "apere"… şi de ce!", îi provoacă marele regizor pe politicieni.

  Iar în privința rezultatului unui demers radical, Constantin Vaeni e sigur — și merge chiar mai departe:

  "O să vedeți la "OK"-uri, de n-o să le puteți număra… după suspendare, la Referendumul pentru demitere!", afirmă Vaeni, care încheie mesajul postat pe Facebook cu un îndemn "regizoral": "Da', hai! Mai cu viață.. și mai cu talent!…". "Motor!", mai rămâne de completat, când va fi cazul.

  Tematic

  Acuzația cea mai gravă: "Iohannis ar trăda pentru a-și asigura protecția"
  Atac teribil de la Paris contra României - legătura cu oamenii de bază ai lui Iohannis
  Codrin - declarație bombă despre candidatul PSD - confirmă și manevra lui Iohannis
  CSAT și Iohannis dau înapoi într-un caz care interesează toată România
  Flash: Plângere penală pe numele lui Klaus Iohannis
  Ciuvică oferă cea mai bună explicație pentru Candidatura lui Iohannis!
  Știre șoc: "Alegeri anticipate" - Planul Bruxelles - Iohannis a fost divulgat!


  Știrile Zilei