16:12 09 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.13
 • USD18.52
 • RUB0.24
 • RON4.16
 • UAH0.68
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  302264

  Președintele Iohannis face un atac extrem de dur la adresa Coaliției PSD și ALDE, amenință că va folosi toate instrumentele! Bătălie totală!

  BUCUREȘTI, 4 iul — Sputnik, Evan Răutu. "Votul de azi este un eveniment pur și simplu revoltător. Este inadmisibil ce a făcut PSD-ul. Este pur și simplu dictatura majorității!".

  Iohannis a vorbit de un „simulacru de dezbatere", dar, de fapt, "se trece cu tăvălugul peste argumentația opoziției".

  "Această procedură este profund dăunător democreației. Este profund PSD a reușit în scurt timp să distrugă demnitatea actului de legiferare".

  "A fost un simulacru de dezbatere, a fost trecut ca fulgerul prin parlament", a subliniat Iohannis în privința procedurii.

  Despre conținut, Iohannis a anunțat că va avea o prezentare mai lungă — "atunci când voi contesta la CCR actul normativ".

  Totuși, referindu-se la conținutul CPP, Iohannis a spus că modificările fie sunt "inutile, sunt toxice, dăunătoare, am de gând să folosesc toate instrumentele constituționale pentru a contesta aceste 2 acte normative".

  Este bine de știut că și Codul de procedură penală este "în pregătire pentru a fi contestat la CCR", a mai anunțat Iohannis. 

  O interesantă observație a presei: Iohannis părea roșu de furie! Se anunță o perioadă grea.  Știrile Zilei