15:15 24 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.13
 • USD17.89
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Daniel Dragomir

  Dragomir: „Este la modă să îl înjurăm pe Liviu Dragnea, dar..."

  © Sputnik / Georgiana Arsene
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  56110

  Fostul ofiţer al Serviciului Român de Informaţii arată modul în care funcţionează maşinăria de propagandă a statului paralel în scopul distrugerii unui om politic.

  BUCUREŞTI, 27 iul — Sputnik, Georgiana Arsene. Scandalul protocoalelor secrete cu SRI continuă, după ce în spaţiul public a apărut informaţia că, pe vremea când se afla la cârma Ministerului Dezvoltării, Liviu Dragnea ar fi semnat un asemenea document.

  Fostul ofiţer SRI, Daniel Dragomir, spune, pe blogul Romania 3.0, că dezvăluirea făcută de un deputat al Uniunii Salvaţi România (Lucian Daniel Stanciu Viziteu- nota Georgiana Arsene) „are o mică problemă". Şi anume, că protocolul nu a fost semnat de Dragnea.

  Cu toate acestea, precizează Dragomir, minciuna s-a propagat instant prin toate gurile de tun media ale statului paralel.

  „În plus, a pune legătura între un protocol de lucru pe zona de IT în infrastructura critică la Ministerul Dezvoltării şi protocoalele cu judecătorii şi procurorii este cea mai mare mizeria manipulatoare a zilei", a scris Dragomir pe blogul său.

  Fostul ofiţer SRI le atrage atenţia celor de la USR, cărora le spune că ar trebui să înţeleagă — iar lucrul acesta se va întâmpla, cu siguranţă, la vot — că înjurăturile nu vor reuşi să îi unească pe oameni, nu vor creşte PIB-ul, nu vor aduce investiţii directe şi nu vor băga niciodată bani în buzunarele românilor.

  Reamintim că Liviu Dragnea a declarat că protocolul secret încheiat între SRI şi Ministerul Dezvoltării, de pe vremea când era ministru, vizează securitatea cibernetică, un asemenea act fiind încheiat cu toate ministerele.

  Mai mult, acest protocol nu a fost semnat de actualul lider PSD, ci de către un secretar de stat. Dragomir a ataşat mesajului său şi două fotografii, una cu un document cu semnătura actualului lider PSD şi cealaltă cu semnătura de pe protocol.

  Tematic

  Dragomir, dur elitei occidentale: "iau şpăgi de la multinaţionale pe spatele românilor?"
  Dragomir avertizează: „Balaurul este doar rănit!"
  Dragomir zdruncină statul paralel: „A venit vremea să reevaluăm actuala situaţie”
  Daniel Dragomir avertizează: „Lovitură de stat!"
  Dragomir, mesaj pentru şeful DIICOT: „Dacă tăceai, filosof rămâneai!"
  Dragomir elimină suspiciunile: “Aceste dezinformări au luat sfârşit.”
  Dragomir: „România a fost arestată de o mână de „rezistenţi" care fac legea!"
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei