01:05 12 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.22
 • USD17.43
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.71
  Tudorel Toader

  Șoc la concursul DNA - Toader, decizie radicală!

  © Photo: Ministerul Justiției
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  6186160

  Motive: "Elemente de plan fundamentate pe o analiză a situației actuale care să permită, ulterior, un proces obiectiv şi transparent de evaluare a performanțelor manageriale"

  BUCUREȘTI, 27 iul — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Așteptată cu uriaș interes, decizia lui Tudorel Toader și a comisiei ministeriale în privința candidatului ales pentru conducerea DNA a venit ca un șoc!

  Ei bine, în ciuda prezenței în concurs a trei înalți funcționari ai structurii Laurei Kovesi, dar și a unui șef din structura Ministerului Public, Tudorel Toader a decis reluarea procedurii de selecție de la zero.

  Altfel spus, toate cele patru candidaturi au fost respinse!

  "În cadrul procesului de selecție s-a apreciat că niciunul dintre candidați nu îndeplinește cerințele necesare desemnării pentru numirea în funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție", se spune, tranșant, într-un comunicat al Ministerului Justiției.

  În cadrul programului managerial sau pe parcursul interviului, "nici un candidat nu a prezentat suficiente elemente de plan fundamentate pe o analiză a situației actuale care să permită, ulterior, un proces obiectiv şi transparent de evaluare a performanțelor manageriale", se precizează în Comunicat.

  În consecință, în urma desfășurării procedurii de selecție, decizia radicală a ministrului este că "nu se va face o propunere de numire în funcția de procuror șef al DNA dintre candidații participanți, procedura urmând a fi reluată", declară Ministerul Justiției.

  Tematic

  Meciul zilei: Acum se defășoară bătălia pentru șefia DNA, Toader e atacat dur!
  La final, Misiune imposibilă pentru Tudorel Toader!
  Tudorel Toader, răspuns ferm: „Cunosc puterea recomandărilor Comisiei de la Veneţia”
  Atac dur la Tudorel Toader – dosar penal din interiorul sistemului
  Acuzat de minciună chiar la prima oră, Tudorel Toader a răspuns imediat!
  Laura Vicol - Tudorel Toader, „pase" în online pe tema condiţiilor din puşcării
  Toader l-a făcut MAT pe Hans Klemm! Ambasadorul - învins cu propriile arme!


  Știrile Zilei