05:29 21 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.15
 • USD17.91
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Premierul Viorica Dăncilă

  Ultima oră: Viorica Dăncilă - apel ferm, lecție de bun simț pentru Opoziție!

  © Photo: Guvernul României
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  108140

  Dăncilă: "Fac apel către cei tentați de această abordare lipsită de etică să lase deoparte interesele mărunte și să-și concentreze energia în ajutorarea cetățenilor"

  BUCUREȘTI, 2 aug — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Înainte de apleca în concediu, premierul Viorica Dăncilă a condus o ședință de guvern, transmițând un mesaj extrem de important: "Nu folosiți necazurile oamenilor în lupta politică".

  "Am declanșat o amplă operațiune de evaluare a pagubelor produse de inundații pentru a putea interveni în sprijinul populației, dar văd cu dezamăgire că necazul oamenilor este folosit în lupta politică", a spus Dăncilă. "Fac apel către cei tentați de această abordare lipsită de etică să lase deoparte interesele mărunte și să-și concentreze energia în ajutorarea cetățenilor".

  În privința situației din țară, Dăncilă e fermă — nu ținem seama de culoarea politică atunci când intervenim pentru ajutarea celor în nevoie.

  "Guvernul a avut și are în continuare în atenție situația din întreaga țară, iar sprijinul pe care îl oferim nu ține cont de opțiunile politice", a declarat premierul. "Am intervenit prompt și am acordat periodic, în ședințele de Guvern, în funcție de evaluările din teritoriu, ajutoare financiare.

  În luna iulie a fost acordat sprijin financiar în valoare totală de peste 320 milioane lei pentru comunitățile din județele afectate, a precizat premierul Viorica Dăncilă, transmite DC News.

  "Cer din nou autorităților locale și centrale să rămână mobilizate pentru a putea interveni în cel mai scurt timp în zonele afectate de inundații", a spus Viorica Dăncilă.

  Tematic

  Ce se ascunde în spatele concediului premierului Dăncilă? Interese uriașe!
  Bilă albă, bilă neagră: Dăncilă ne pune la muncă dar cheltuiește prea mult
  Sondaj cu cifre relevante după guvernarea Dăncilă - și o surpriză de proporții!
  Hotărâţi! Au făcut nunta în mijlocul inundaţiilor, s-au pozat lângă utilaje (FOTO)
  Infernul vine în trombă: Vârtejurile mătură prin România. VIDEO
  Tagurile:
  opoziție, apel, inundații, Guvern, PSD, Viorica Dăncilă, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei