09:11 26 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.69
 • USD18.18
 • RUB0.29
 • RON4.38
 • UAH0.69
  Guy Verhofstadt

  Mesaj incredibil al unui lider puternic de la Bruxelles - atacă direct Serviciile secrete!

  © AFP 2019 / APA / GEORG HOCHMUTH
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Acțiunea de protest pe 10 august la București (53)
  2171190

  Guy Verhofstadt confirmă afirmațiile Coaliției PSD-ALDE - influențarea protestelor anti-guvernamentale prin servicii - și recunoaște existența"Statului paralel"!

  BUCUREȘTI, 15 aug — Sputnik, Evan Răutu. Vocalul lider al grupului Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa (ALDE), Guy Verhofstadt, a transmis un mesaj mai mult decât interesant românilor. Astfel, chiar dacă mesajul se referă la mitingul (din 10 august), el este, de fapt, un adevărat atac la serviciile secrete.

  "Ca urmare a recentelor evenimente din Bucureşti, dialogul şi cooperarea sunt singurul drum înainte", transmite Verhofstadt. "Dreptul de a protesta şi libertatea de întrunire nu pot fi îngrădite niciodată dacă se desfăşoară în mod paşnic".

  Până aici, nimic special, totul e firesc. Cum firească este și poziția principială transmisă mai departe: "Cu toate acestea, este clar că reprimarea violentă a protestelor de stradă nu este acceptabilă".

  "Se impune urgenţa ca Guvernul român să adopte reforme îndrăzneţe pentru a contracara eficient corupţia" — ați recunoscut desigur "placa" pe care reprezentanții UE, SUA sau NATO ne-o pun mereu.

  Dar acum urmează bomba — atenție:

  „De asemenea, este necesar să ne asigurăm că sunt oprite omnipotenţa şi manipulările efectuate de serviciile secrete".

  Cu alte cuvinte, Verhofstadt preia ambele mesaje ale Coaliției PSD-ALDE — influențarea protestelor anti-guvernamentale prin servicii, dar și puterea acestor entități secrete, pe care demnitarul european le numește chiar "omnipotente"! În traducere, Verhofstadt recunoaște "Statul paralel" din România, creditându-l cu "omnipotență"!

  Este deci o premieră, ca un lider de asemenea anvergură să recunoască această imixtiune informativ-operativă în viața societății și politcii românești.

  Desigur, Verhofstadt a încheiat tot cu o „placă„ euro-atlantică: "e esenţial ca România să se menţină pe calea reformelor şi a politicilor progresive, mai ales în perspectiva mandatului Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene".

  Dar, noutatea din mesajul transmis de Mediafax este de notat — și de comentat.

  Тема:
  Acțiunea de protest pe 10 august la București (53)

  Tematic

  Celebru șef de serviciu, dezvăluire gravă: "Iată cine a fost în spatele mitingului"
  Mitingul Diasporei „România, trezește-te!”
  "Mitingul diasporei" - mesaj inteligent dar ferm al lui Liviu Dragnea
  Tagurile:
  preluare, mesaj, declarație, protest diaspora, PSD-ALDE, Guy Verhofstadt, UE, România


  Știrile Zilei