03:26 23 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.12
 • USD17.88
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Tudorel Toader

  Tudorel Toader cere anchetarea unui procuror ”vedetă” în ultimele zile - Urgent!

  © Photo: Ministerul Justiției
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  126960

  Presa a preluat declarațiile procurorului, transformându-l într-o adevărată "vedetă" a acestui nou scandal național - care a devenit și politic.

  BUCUREȘTI, 20 aug — Sputnik, Evan Răutu. Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader a avut acum puțin timp o reacție la întrebările presei despre activitatea lui Ionel Corbu, prim-procurorul Parchetului militar, după incidentele din 10 august.

  "Toader afirmă că Inspecţia Judiciară trebuie să-l ancheteze pe procurorul Ionel Corbu, prim-procurorul Parchetului militar", transmite agenția "Știri pe surse"

  Concret, Tudorel Toader a făcut această afirmație la insistențele presei despre declarațiile și demersurile procurorului militar Ionel Corbu. "Numai Inspecţia Judiciară poate să dea un răspuns", a declarat ministrul Toader.

  Reamintim că procurorul militar Ionel Corbu a surprins prin declarațiile privind intervenția Jandarmeriei, culminând cu "sub nicio formă actele de agresiune exacerbate nu se justificau".

  În legătură cu modul de intervenţie al jandarmilor în timpul protestului din Piaţa Victoriei, procurorii militari au deschis un dosar penal, începând urmărirea in rem pentru săvârşirea infracţiunilor de purtare abuzivă, abuz în serviciu şi neglijenţă în serviciu,

  În acest context, declarația lui Corbu este considerată de mulți analiști drept "antepronunțare". Presa a preluat declarațiile procurorului, transformându-l într-o adevărată "vedetă" a acestui nou scandal național — care a devenit și politic.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei