23:56 19 Iulie 2019
În direct
 • EUR19.75
 • USD17.62
 • RUB0.28
 • RON4.17
 • UAH0.68
  Bogdan Chirieac

  Chirieac, șocat: "Riscul ca după interviu să fie arestat" - Dragnea, amenințat cu moartea!

  © Photo: Antena3
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  5169163

  "În momentul în care servicii secrete se ascund sub libertatea presei, e datoria noastră să le devoalăm și o să le devoalez încet pe fiecare, oamenii să înțeleagă"

  BUCUREȘTI, 21 aug — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Continuă seria interviurilor de referință realizate de DC News — cu poate cel mai șocant, cel acordat de consilierul premierului Dăncilă, Darius Vâlcov, cunoscutului jurnalist Bogdan Chirieac.

  Vâlcov a abordat temele cele mai periculoase, de la imixtiunea serviciilor secrete în media, politică și afaceri, la implicarea președintelui în susținerea unor demersuri economice în favoarea altor state, până la impunerea politicilor de către corporații multinaționale.

  "În momentul în care servicii secrete se ascund sub libertatea presei, e datoria noastră să le devoalăm și o să le devoalez încet, încet pe fiecare, astfel încât oamenii să înțeleagă legături care păreau imposibil de analizat pentru că nimeni nu avea curajul să le facă", a declarat Vâlcov.

  Reacțiile au început déjà să apară — presa a preluat comentând în fel și chip acuzațiile, ASF s-a sesizat — după o declarație anterioară, întărită în interviul de azi — unii politicieni l-au numit nebun pe Vâlcov etc.

  Dar, cea mai gravă presupunere în ceea ce-l privește pe Vâlcov vine chiar de la… el însuși! Mai exact, Darius Vâlcov nu exclude să fie arestat după declarațiile date lui Bogdan Chirieac. Iar episodul nu ar fi în premieră, ci are un asemenea precedent.

  "În momentul în care credibilitatea ta, viața ta este redusă și ești adus la stadiul ultim de denigrare, îți dai seama că nimic nu ai ce pierde și este bine să ieși să spui românilor ce ai de spus, chiar dacă după ce ies din emisiunea dvs. mi se întâmplă la fel ca la B1 și vine un individ în colț și-mi pune cătușele" a declarat Darius Vâlcov.

  Experimentatul jurnalist și analist politic Bogdan Chirieac a fost realmente șocat de această ipoteză.

  "Afirmați un lucru îngrozitor, că există riscul ca după interviul pentru DCNews să fie arestat", a spus Bogdan Chirieac,

  Asta în cel mai bun caz — a replicat Darius Vâlcov, care afirmase în interviu că Liviu Dragnea a fost amenințat cu moartea.

  "Presiunile la care sunt supuşi şi preşedintele Dragnea, şi doamna premier, şi preşedintele Tăriceanu sunt enorme, de la ameninţări cu moartea până la şantaj la familie până la discreditare — eu nu, dar preşedintele Dragnea da, a fost ameninţat cu moartea", a dezvăluit Darius Vâlcov.

  Tematic

  Scandal monstru în Parlament – amenințări în bătălia pe Codul Penal!
  România în scandal - Toader, amenințat direct din Europa, reacție dură!
  "Rușii l-au influențat pe Dorneanu" - insulte jenante, amenințări și atacuri la CCR
  Victorie mare pentru Tăriceanu!
  O poziție cheie a lui Iohannis, luată în vizor de Tăriceanu și Dragnea
  Tagurile:
  amenințări, presiuni, dezvăluire, Călin Popescu Tăriceanu, Vioricăi Dăncilă, Liviu Dragnea, Darius Vâlcov, Bogdan Chirieac, România


  Știrile Zilei