04:26 19 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.40
 • USD17.54
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Liviu Dragnea și Hans Klemm

  Prelucrat de Klemm, Dragnea l-a convocat pe omul forte al Guvernului!

  © Photo: Facebook / Liviu Dragnea
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  234355

  Întâlnirea survine după un mesaj al Departamentului de Stat pe tema implicării unor personalități americane în problema legilor Justiției și a luptei anticorupție.

  BUCUREȘTI, 29 aug — Sputnik, Evan Răutu. Surpriză totală azi la Camera Deputaților, amabasadorul Hans Klemm și Liviu Dragnea au avut o discuție prelungită, departe de urechile presei.

  Întâlnirea a început la 15.30 și a durat mai mult de o oră, iar interesant este că nu figura în programul președintelui Camerei Deputaților.

  Pe de altă parte, se afirmă că "Ambasada SUA a confirmat pentru AGERPRES că ambasadorul Klemm are programată, miercuri, o întâlnire cu Liviu Dragnea". Totuși, întâlnirea nu a fost anunțată pe alte canale de Ambasadă.

  Imediat după terminarea întâlnirii, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, i-a convocat în biroul său pe omul forte al Guvernului, vicepremierul Paul Stănescu, dar și pe președintele Comisiei parlamentare pentru Legile Justiției, deputatul Florin Iordache.

  Cei doi au ajuns în mai puțin de 20 de minute în biroul lui Liviu Dragnea, iar în jurul orei 17.00 a început o ședință asupra căreia se păstrează o discreție totală.

  Este intersant că vizita lui Hans Klemm survine după un schimb de mesaje cu Departamentul de Stat pe tema implicării unor personalități americane în spionoasele probleme legate de legile Justiției și lupta anticorupție, în care Ambasada SUA și Departamentul de Stat, s-au implicat — de multe ori peste limita normală, comițînd adevărate acte de imixtiune în treburile interne al României, criticate de politicienii și ziariștii români.

  În context, celebrul Rudi Giuliani și fostul șef al FBI, avocatul Louis Freeh au avut opinii contrare oficialilor Departamentului de stat.

  Vom reveni cu amănunte.

  Tematic

  Declarație șocantă: "Hans Klemm - şantajat de Liviu Dragnea"
  Manda și Maior, față în față - referire la dosarele lui Iohannis și Hellvig
  Orban se face de râs - politicianism absurd, gafă de neiertat... față de SUA
  Mircea Badea - răbufnire totală, atacuri fără precedent, concluzie gravă!
  Tagurile:
  consecințe, întrevedere, Hans Klemm, Liviu Dragnea, SUA, România


  Știrile Zilei