04:45 21 Aprilie 2021
În direct
 • EUR21.69
 • USD18.00
 • RUB0.24
 • RON4.40
 • UAH0.64
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  42502

  Gabriela Firea ar fi luat cuvântul în cadrul CExN şi şi-ar fi prezentat nemulţumirile privind desfăşurarea protestului din 10 august.

  BUCUREŞTI, 1 sept — Sputnik. Potrivit unor surse din interiorul PSD, vicepreşedintele formaţiunii Gabriela Firea a luat cuvântul în cadrul CExN şi şi-a prezentat nemulţumirile, vorbind în primul rând despre „retragerea ministrului de Interne sau demisia acesteia".

  "Gabriela Firea a spus, potrivit sursei citate de Adevărul, că deşi Carmen Dan era în concediu, a fost totuşi la Minister în acea seară, premeditând totul, motiv pentru care trebuie să şi plece. Ministrul de Interne a fost luată prin surprindere de declaraţiile colegei sale de partid, dar nu a existat încă o reacţie a acesteia".

  Din informaţiile mass-media citate mai sus, propunerea Gabrielei Firea a fost respinsă prin vot de membrii Comitetului Executiv al PSD, mai mulţi susţinători ai lui Liviu Dragnea fiind de partea ministrului de Interne, Carmen Dan.

  Adevărul scrie că adevăratul conflict ar fi între Gabriela Firea şi liderul PSD, Liviu Dragnea, primarul de Bucureşti având aspiraţia de a fi candidatul la preşedinţie, idee respinsă de Dragnea pentru să "nu piardă puterea în partid".

  Tematic

  "Se impune retragerea lui Dragnea din fruntea partidului? Firea dă răspunsul
  Liderii PSD ar decide astăzi la CExN dacă merg la "poarta lui Iohannis" - "fierbere mare"

  Știrile Zilei