05:19 08 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.48
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Dan Andronic

  Celebru jurnalist cere demisia lui Darius Vâlcov - primește o replică dură

  © Photo : Puterea
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  141470

  Motivul invocat de Dan Andronic în susţinerea solicitării sale este o postare în care Vâlcov a publicat fişa medicală a unuia dintre liderii mişcării #rezist.

  BUCUREŞTI, 3 sep — Sputnik, Georgiana Arsene. Jurnalistul Dan Andronic s-a dezlănţuit la adresa consilierului premierului Viorica Dăncilă, despre care spune că a făcut un gest „de o mizerie fără margini" şi susţine că, dacă primul ministru nu îl va demite, va deveni complice.

  Acesta spune că nu îl interesează faptul că este vorba despre un lider #rezist, pentru că aici este vorba despre responsabilitate, despre demnitate umană şi despre „compromiterea tuturor celor care au crezut că opunându-se anarhiei nu încurajează infractorii".

  „Nu mă interesează că alţi pitecantropi au procedat la fel pe partea asta sau pe partea cealaltă, pentru că de activişti/ziarişti/acoperiţi/imorali e plină lumea. Darius Vâlcov nu este ziarist, analist, ci om politic!", a scris Andronic pe Facebook.

  Jurnalistul este aspru combătut, însă, de fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir, care spune că, dacă Dan Andronic vrea să vorbească despre onoare, a venit vremea.

  „Andronic chiar are tupeu. Dar să faci denunţuri mincinoase, să te duci noaptea la procurori să torni minciuni ca să bani oameni la puşcărie că aşa ţi-a dat ordin Coldea e un act de onoare? Vrei să vorbim de onoare? O să vorbesc eu începând de azi de onoare", a scris Dragomir.

  Acesta a precizat că va începe să spună mai multe despre echipa Firea, Maior, Oprea, Coldea, Ponta, Ghiţă, Andronic şi „puciştii din PSD care fac tot posibilul să apere statul paralel".

  Reamintim că, ieri, Darius Vâlcov a postat fişa medicală a unui lider #rezist, însoţită de un scurt mesaj.

  „Ce avem noi aici? Lider #rezist, sandilău cu acte-n regulă", a scris Vâlcov. Ulterior a şters postarea, dar aceasta a fost salvată sub forma capturilor de imagine de către internauţi. 

  Postare Darius Vâlcov
  Postare Darius Vâlcov

  Tematic

  Știrea nopții: Cunoscut jurnalist, încăierare cu bătăușul Sandi #REZIST
  Paul Wagner, așa zisul jurnalist german, e susținător al #Rezist şi al lui Soros
  Supriză totală: Iohannis dă peste cap mitingul Opoziției și #REZIST
  Tagurile:
  replica, atac, Daniel Dragomir, Darius Vâlcov, Dan Andronic, România


  Știrile Zilei