15:52 21 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.37
 • USD17.40
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.69
  Dacian Cioloș

  Cioloș, dat în vileag, nu are replică - relația cu o controversată doamnă ministru PSD

  © Photo: Facebook / Dacian Cioloș
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  158651

  În ce-l privește pe preferatului protestatarilor anti-PSD, chestiunea e mai complicată - mai ales că el tace! - deci, acceptă că a făcut jocuri cu PSD, ministrul fiind o probă în acest sens.

  BUCUREȘTI, 4 sep — Sputnik, Dragoș Dumitriu. De fapt, acuzația de care Dacian Cioloș a avut parte vizează mai sus — și anume chiar relația cu liderul PSD, Liviu Dragnea.

  Dar, controversa scoasă la iveală pleacă de la un parlamentar PNL, senatorul Eugen Pîrvulescu, și a fost făcută duminică seara în emisiunea "Controverse", de pe B1 TV. De atunci, tăcere totală din partea lui Dacian Cioloș, nicio replică!

  "În 2016 am făcut 3-4 adrese premierului Cioloș despre doamna Carmen Dan, la aceea vreme prefect al județului Teleorman, era care făcea jocurile PSD-ului", declară senatorul liberal. "L-am anunțat că va candida din partea acestui partid la legislative, domnul Cioloș nici măcar nu mi-a răspuns", s-a plâns Pîrvulescu.

  Așa cum se știe, prefectul este reprezentantul guvernului în teritoriu și nu trebuie să facă politică. Ori, din declarațiile liberalului, rezultă că premierul Cioloș admitea ca prefectul său de Teleorman să facă "jocurile PSD" și să se implice fățiș în politica partidului.

  "Cioloș că a refuzat s-o schimbe pe Carmen Dan din funcția de prefect", a spus Pîrvulescu, senatorul concluzionând "Am greșit având încredere în Dacian Cioloș".

  De fapt, guvernul Cioloș a fost susținut deschis de PSD preluat de Liviu Dragnea, desigur în ideea unui guvern de tranziție, iar în acest sens PSD a avut posibilitatea de a-și menține oameni în funcții în guvernarea amintită.

  "Cioloș a fost menținut premier de Liviu Dragnea", a mai spus senatorul Eugen Pîrvulescu iar eșalonul 2 era format din social-democrați, sub Cioloș, a afirmat liberalul.

  Desigur faptul este cunoscut, iar abilitatea politică a lui Liviu Dragnea a făcut ca în 2016 PSD să obțină un scor zdrobitor. Dar, în privința lui Cioloș, preferatul protestatarilor anti-PSD, chestiunea e mai complicată — mai ales că el tace! Deci, acceptă că a făcut jocuri cu Liviu Dragnea, Carmen Dan fiind o probă în acest sens.

  Tematic

  Teodorovici îl atacă pe Cioloș cu dovezi de la Comisia Europeană
  Dacian Cioloș, acuzat de furt: vom face uz de toate mijloacele legale
  "Revoluție DNA" pe pagina lui Cioloș: "Blocate instituțiile cu mașini, buldozere..."
  Tagurile:
  sprijin, relații, PSD, Carmen Dan, Liviu Dragnea, Dacian Cioloș, România


  Știrile Zilei