08:25 23 August 2019
În direct
 • EUR19.80
 • USD17.89
 • RUB0.27
 • RON4.19
 • UAH0.72
  Laura Vicol

  Celebră avocată, hărţuită pe Facebook şi ameninţată: „Asemenea mesaje primesc"

  © Photo: Facebook / Laura Vicol
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  59120

  Laura Vicol a făcut publice o serie de mesaje existente pe Facebook, ce pot fi văzute de oricine, în care este jignită grav - legătură cu protocoalele.

  BUCUREŞTI, 6 sept — Sputnik, Georgiana Arsene. Situaţie gravă în România, acolo unde libertatea individului devine un termen extrem de relativ.

  O dovedeşte cazul celebrei avocate Laura Vicol, asupra căreia s-a năpustit o adevărată „armată" de postaci, care de care mai murdari în limbaj.

  Motivul îl constituie, după cum mărturiseşte chiar avocata, într-o postare de pe pagina sa de Facebook, faptul că a anunţat public că va cere anualrea protocoalelor.

  „De când am anunţat că voi cere anularea protocoalelor în instanţă, asemenea mesaje primesc. Plus multe alte ameninţări în mesageria privată", a scris Laura Vicol. 

  Mai exact, un internaut i-a transmis, dând dovadă de o imaginaţie zero barat, acelaşi mesaj pe care rezistenţii l-au transmis PSD.

  Nu are rost să detaliez aici fanteziile bolnave ale unor oameni care se defulează pe Facebook şi adresate unei femei cu o carieră solidă în spate şi mamă.

  „Nu contează că am trei copii acasă, dintre care doi intră pe pagina mea de Facebook. Cam atât de jos sunt unii. Probabil nu au ajuns la ultimul nivel. Mi-e scârbă!", a încheiat avocata.

  Reamintim că, recent, avocata Laura Vicol afirmase că a demarat deja acţiunea care va viza toate protocoalele desecretizate până acum şi că până nu vom avea o hotărâre judecătorească cu privire la toate aceste protocoale, vorbim despre simple speculaţii făcute pe interpretări ale legii.

  Tematic

  Vicol, ameninţată cu moartea copiilor?: „Nu aşteptăm să crească plozii voştri…”
  Laura Vicol: „Mi s-a spus să am grijă cum îmi duc copiii acasă”
  Vicol: „Nu mă bucur de decizia CCR, normalitatea nu e motiv de bucurie"
  Laura Vicol cere desfiinţarea DNA! Atac dur la Kovesi!
  Tagurile:
  anularea protocoalelor, jigniri, mesaje, Facebook, Laura Vicol, România


  Știrile Zilei