15:55 17 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.60
 • USD17.75
 • RUB0.28
 • RON4.14
 • UAH0.72
  Liviu Dragnea

  Dragnea pune pe jar serviciile - au doar câteva zile la dispoziție!

  Facebook / LiviuDragneaOfficial
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  227272

  Deci, la mai puțin de trei săptămâni de la dezvăluirile despre „tentativa externă de asasinat", Dragnea lansează și teza unei "tentative externe de lovitură de stat"!

  BUCUREȘTI, 10 sept — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Președintele PSD continuă o susținută campanie mediatică, în fiecare episode făcând dezvăluiri șocante. Invitat ieri seară în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, Liviu Dragnea a lansat câteva afirmații — adevărate provocări pentru serviciile speciale!

  Mai mult, Dragnea a făcut o afirmație care aruncă o lumină stranie asupra unui membru marcant PSD, devenit șef al SIE. "Iohannis e cel mai puternic om din România, pentru că el controlează serviciile secrete".

  Bun, în privința SRI afirmația e susținută prin prezența lui Hellvig, liberal și apropiat al președintelui și al șefului de facto al Cominutății de Informații, Dudu Ionescu. Dar în cazul SIE, conduse de fostul lider PSD Bacău și parlamentar Gabriel Vlase?! Fără să vrea, Dragnea a confirmat zvonurile cu privire la "defectarea" politică a lui Vlase?…

  Ei bine, informația aceasta ar putea să fie confirmată sau infirmată săptămâna aceasta când serviciile au primit un "termen" de la preşedintele PSD.

  Iată mai întâi afirmația șoc pe care a făcut-o Dragnea cu privire la cel mai controversat eveniment, cu implicații și mai disputate, protestul din 10 august.

  "Sunt suficiente elemente ca să putem vorbi de o tentativă de lovitură de stat — au fost proteste finanţate, se pare că şi din extern", a declarat Dragnea.

  Imediat însă, șeful PSD a aruncat "bomba" către Servicii, fiindcă nu poate exista un alt "adresant" capabil să răspundă.

  "Eu sunt absolut convins că săptămâna viitoare vor ieşi informaţii despre modul că s-au finanţat aceste proteste, despre faptul că au fost organizat tip paramilitar, despre faptul că, şi s-a văzut asta de fapt, că au vrut să ocupe sediul Guvernului şi au provocat în permanenţă jandarmii", a declarat Dragnea la Antena 3

  Cu alte cuvinte, săptămâna viitoare, deci în câteva zile, vor apărea dovezile — oficial, se înțelege. Ori, singurele capabile să aducă probe pentru combinația "finanțare din exterior", "organizare paramilitară" și "tentativă de lovitură de stat" sunt serviciile secrete. Fie SRI, fie SIE!

  Deci, la mai puțin de trei săptămâni de la dezvăluirile despre „tentativa externă de asasinat", Liviu Dragnea lansează și teza unei "tentative externe de lovitură de stat"!

  Iar de data aceasta nu avem de-a face cu o "mărtusire" spusă într-o doară, ci de o afirmație clară, cu o promisiune la fel de clară: "săptămâna viitoare vor ieşi informaţii", ca un fel de termen pentru cei care pot veni cu probele!

  Ar putea avea vreo legătură cu vizitele pe care le-a primit Dragnea din partea prea puternicilor magnați ai resurselor mondiale?…

  Hai să vedem… ar fi șocul anului!

  Tematic

  "Mitingul diasporei" - mesaj inteligent dar ferm al lui Liviu Dragnea
  "Organizatorul" mitingului diasporei vrea "Flăcări, fum și sânge"
  Lovitură pentru Miting: un partid a depus plângere penală! "România nu e sat fără câini!"
  Mesaj din SUA: "Dacă nu se ia autorizație, înseamnă că mitingul va fi nelegal"
  Roșca Stănescu: „Mitingul nu poate genera distrugerea majorităţii parlamentare"
  De fapt, câți bani a costat mitingul - și cum a schimbat istoria României
  Tagurile:
  finanțare externă, tentativa, Lovitura de stat, miting 10 august, SRI, SIE, Liviu Dragnea, România


  Știrile Zilei