20:06 07 Mai 2021
În direct
 • EUR21.48
 • USD17.84
 • RUB0.24
 • RON4.36
 • UAH0.64
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  179250

  "Dacă tot ai intrat în politică, ai intrat să faci bine pentru ţară, nu-ţi dai seama că, cu cât eşti în poziţii mai sus, unde poţi să decizi, faci lucrurile mult mai bine?"

  BUCUREȘTI, 13 sept — Sputnik, Evan Răutu. Aparițiile lui Eugen Orlando Teodorovici sunt din ce în ce mai apreciate, iar charismaticul ministru al Finanțelor nu ocolește nici întrebările incomode ale posturilor cu tendințe antiguvernamentale.

  Aseară, Teodorovici a fost la DIGI24 unde a fost întrebat, direct, dacă ar vrea să fie premier! "Cum poţi să spui tu ca politician: «Mi-ajunge, eu stau aici»", a replicat sincer minstrul.

  "Ca om politic este normal să aspiri la tot felul de poziţii cât mai înalte — este normal", a declarat Teodorovici. "Dacă faci altfel, eşti ipocrit", consideră ministrul.

  Cum poţi să spui tu ca politician: «Mi-ajunge, eu stau aici», întreabă retoric Teodorovici.

  "Dacă tot ai intrat în politică, ai intrat să faci bine pentru ţară — și dacă eşti convins de lucrul ăsta, nu-ţi dai seama că, cu cât eşti în poziţii mai sus, unde poţi să decizi, faci lucrurile mult mai bine?", spune, logic demnitarul PSD.

  Iar tot cu o logică surprinzătoare, Eugen Teodorovici consideră că un politician care spune altceva fie "este ipocrit", fie… "mai grav":

  Acea poziţie este mulţumitoare şi-i aduce alte avantaje", își traduce logica Teodorovici. "Lupta în politică trebuie să fie pentru acest lucru: să faci mai bine pentru ţară. Dacă nu asta urmăreşti, înseamnă că, fie ai un interes personal, fie eşti ipocrit".

  Nu este prima dată când Eugen Teodorovici dămun asemenea răspuns — anterior el se referise în același sens la o eventuală candidatură la președinție, în 2019. Acum însă, în fața repetatelor declarații ale lui Dragnea de susținere a Vioricăi Dăncilă, se pune problema dacă nu cumva Teodorovici și-a construit răspunsul pe baza unor discuții… la obiect, chiar cu Liviu Dragnea.

  Tematic

  Teodorovici le închide robinetul. Nu vor mai sta la infinit în insolvență
  Teodorovici – iată singura soluție care îl lasă fără arme pe Iohannis
  Teodorovici îl face iar zob pe Iohannis - a devenit coșmarul președintelui!
  Știrea nopții: Teodorovici va intra peste președinția Iohannis cu controlul financiar!
  Teodorovici, curaj total: l-a lăsat fără replică pe însuși Hans Klemm!
  Tagurile:
  acord, poziția de premier, Liviu Dragnea, Eugen Teodorovici, România

  Știrile Zilei