13:58 17 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.48
 • USD18.18
 • RUB0.28
 • RON4.34
 • UAH0.69
  Claudiu Manda

  Claudiu Manda, anunț șoc: "Noua Kovesi îi va face suspecți! Chiar azi!"

  © Photo: Facebook / Claudiu Manda
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  122862

  "Cam ăsta este statul de drepți", "Noul Kovesi" cere toate dosarele care au implicații politice, dosare care vizează Guvernul, lucruri care ar putea să schimbe total jocul".

  BUCUREȘTI, 19 sept — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Senatorul Claudiu Manda, președintele Comisiei parlamentare de Control al SRI, a dezvăluit că azi se va începe o nouă etapă în ancheta care vizează controversatele evenimene din 10 august.

  "Am primit un mesaj, pe surse, care spune — mâine (azi, n. red.), cei din Jandarmerie vor fi chemati la Parchet si vor fi facuti suspecti", a declarat Claudiu Manda la "Sinteza zilei".

  Informația lui manda a fost completată și coroborată cu ceea ce a aflat Mihai Gâdea, și anume că procurorul general ar fi preluate "dosarele politice", că Augustin Lazăr ar fi "noua Kovesi".

  "Cine se ocupă acum de toate dosarele de care se ocupa Kovesi? "Noul Kovesi" este fără niciun fel de îndoială procurorul general al României, domnul Augustin Lazăr", a declareat Mihai Gâdea.

  Realizatorul emisiunii "Sinteza zilei" atrage atenția că Lazăr "cere toate dosarele care au implicații politice, dosare care vizează Guvernul, lucruri care ar putea să schimbe total jocul".

  Senatorul Claudiu Manda a completat informația despre anchetarea jandarmilor cu un detaliu interesant: Augustin Lazar "ar fi țipat" la anchetatorii cazului.

  "Lazăr ar fi țipat la cei de la secția Parchetelor militare ca mâine să se întâmple asta", a declarat Claudiu Manda.

  Și alte voci implicate în bătălia interminabilă din Justiție susțin că, odată cu plecare din funcție a temutei procuroare Laura Kovesi acțiunile controversate nu s-au încheiat.

  "Cam ăsta este statul de drepți… Cine urmează? Carmen Dan, Tudorel, Manda, Olguța? Sunt pe țeavă…", comentează cunoscuta juristă Ingrid Mocanu informația dată de Claudiu Manda.

  Așteptăm deci ca azi să urmeze o zi importantă în ancheta care vizează Jandarmeria și MAI. În timp ce, de cealaltă parte, va începe să funcționeze o comisie parlamenară de verificare a SPP…

  Tematic

  Știrea serii: Hellvig și Manda – o lovitură inteligentă care anulează planul Bruxelles!
  Acum: încercare grea pentru Claudiu Manda, e momentul zilei!
  Știrea serii – Claudiu Manda anunță cea mai importantă audiere!
  Claudiu Manda a recunoscut: ce relaţie are cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea
  Manda și Maior, față în față - referire la dosarele lui Iohannis și Hellvig
  Manda, atac decisiv la Maior - dezvăluire teribilă, îl poate termina!
  Tagurile:
  Suspecţi, DNA, Laura Codruţa Kovesi, Claudiu Manda
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei