11:11 26 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.35
 • USD17.86
 • RUB0.27
 • RON4.03
 • UAH0.73
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  11801315

  Vestea aceasta poate fi mai importantă decât orice pentru președintele PSD - și vine de la unul dintre cei mai bine informați români, cu girul unui reputat avocat

  BUCUREȘTI, 20 sept — Sputnik, Dragoș Dumitriu. În ciuda scandalului monstru din PSD, iată că nu vin doar vești proaste pentru Liviu Dragnea. Mai mult, vestea aceasta poate fi mai importantă decât orice pentru președintele PSD.

  Vestea vine de la unul dintre cei mai bine informați români, celebrul jurnalist Sorin Roșca Stănescu. Aceste a declarat la Antena 3 a aflat din surse extrem de sigure că Liviu Dragnea va beneficia de prescripție în cel de-al doilea dosar!

  "Printr-o decizie a Curții Constituționale a fost declarată neconstituțională acea prevedere care prelungea prescripția", a spus SR Stănescu,."Prescripția nu mai poate fi relungită nici în cazul lui Dragnea, sub nicio formă și a intrat cu cel de-al doilea dosar în termenul de prescripție sută la sută".

  De precizat că Sorin Roșca Stănescu are pregătire juridică, dar în acest caz el invocă argumentele unui cunoscut avocat, Dan Chitic.

  "Demonstrația acestei informații ne-a oferit-o avocatul Dan Chitic cu toate detaliile juridice necesare", a spus SRS, care a precizat la Antena 3 că primul care a sesizat această situație a fost chiar Dan Chitic.

  Deci, o veste mare pentru Liviu Dragnea, pentru care ar fi salutară ieșirea din impasul celui de-al doilea dosar, în care a primit o condamnare cu executare în prima instanță. 

  Tematic

  Politolog: „Dragnea - ţintă a Sistemului - are sprijinul meu"
  Rareş Bogdan şi Denise Rifai, reacţii euforice: „Dragnea, out!" şi „Bravo, PSD!"
  Problemă de ultimă oră pentru Liviu Dragnea - la momentul "potrivit"
  Scandalul momentului: e pregătită lucrarea "Sufrageria 2" - cu Maior și Dragnea!
  Tagurile:
  prescripție, Dosar, PSD, Liviu Dragnea


  Știrile Zilei