04:56 25 Mai 2019
În direct
 • EUR20.08
 • USD18.03
 • RUB0.28
 • RON4.22
 • UAH0.68
  Liviu Dragnea

  Fost şef de stat: „Dragnea va pleca, dar către sfârşitul anului!"

  © Photo: Facebook / Liviu Dragnea
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  48410

  Traian Băsescu s-a dezlănţuit pe Facebook, acolo unde a scris un comentariu dur referitor la şedinţa de astăzi a Comitetului Executiv al PSD.

  BUCUREŞTI, 21 sept — Sputnik, Georgiana Arsene. Cine va câştiga disputa politică din PSD care ar trebui să se tranşeze astăzi? Iată întrebarea la care fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, încearcă să dea un răspuns într-o postare de pe pagina sa de Facebook.

  În opinia sa, războiul va fi câştigat de actualul şef al PSD.

  „Război şi vot în PSD! Dragnea câştigă, Firea pierde!", a scris Băsescu, adăugând că Dragnea, ajuns deja „un cadavru politic", însă unul crescut la şcoala grea a administraţiei locale, „îi va lua faţa" primarului general al municipiului Bucureşti.

  Finalul zilei nu va fi deloc unul favorabil pentru Firea, căreia Băsescu îi prevesteşte un viitor sumbru. De altfel, nu este un secret pentru nimeni faptul că între cei doi — Firea şi Băsescu — nu a existat niciodată vreo simpatie, ba, mai mult, este de notorietate scandalul în care fostul preşedinte i-a transmis acesteia să aibă grijă că poate nu îşi mai găseşte soţul acasă.

  „La sfârşitul zilei, PSD va ieşi şubrezit, iar Firea „dezbrăcată" şi arătată în toată „splendoarea" caracterului ei de antenistă eşuată în politică. Dragnea va pleca, dar către sfârşitul anului şi nu pe mâna voiculescienei Firea", a explicat Băsescu.

  În final, fostul preşedinte i-a transmis un mesaj şi lui Ludovic Orban, exprimându-şi regretul că nu este înregistrată, acum, nici o moţiune de cenzură la Parlament.

  Tematic

  Ofiţer SRI despre puciştii din PSD: „Sunt fie foşti „colegi" ai mei, fie..."
  S-a confirmat: în timp ce Dragnea era atacat, din PSD s-a depus amendamentul trădării!
  Reacție puternică în scandalul PSD, Olguța dă o lecție de comportament!
  Rareş Bogdan şi Denise Rifai, reacţii euforice: „Dragnea, out!" şi „Bravo, PSD!"
  Revoluție sau trădare în PSD? CEx URGENT vineri!
  Alertă: Pleșoianu atacat de premierul "serviciilor secrete" din PSD - o "tabără" Firea
  Tagurile:
  Ședința Cex, PSD, Traian Băsescu, Liviu Dragnea
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei